Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha gumival történik az orális szex? Mármint a péniszre húzok gumit és abba is élvez el?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy szeretik a pasik mintha anélkül csinálnám,vagy ez inkább gáz?? Főleg pasik válaszát várom! Köszi!2008. júl. 21. 17:24
11/15 anonim válasza:
Sokan elvetik ezt a dolgot az előttem szólók közül, de mondok nekik egy felvetést: akkor vajon az ízesített óvszer mire jó? Én már csináltam így a párommal és nem gáz, ha így jobb Neked.
12/15 anonim válasza:
és az ízesítés mennyiben befolyásolja a férfi élvezetét? mert a kérdés erről szól...
13/15 anonim válasza:
Ebben igazad van, de sokan már elvben is elvetették a gondolatot. Ezért írtam.
14/15 anonim válasza:
Hát ez kb. olyan mintha a puncidra rátenne a srác egy nejlon zacskot és azon át nyalna ki.
bocs a megfogalmazásért.
15/15 anonim válasza:
Szerintem a gumival történő orális szexet csak azok csinálják,akiknek alkalmi/egéjszakás kapcsolataik vannak,mert orálisan is lehet nemi betgséget kapni.
De akinek tartós kapcsolata van,azok álatlában nem, bár ki tudja,mi már próbltuk ízesített óvszerrel orálisan, és úgy sokkal jobb volt.:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!