Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakulgat egy olyan kapcsolatom, amiben az elsődleges az lett, hogy nagyon beindulunk egymásra. Jókat beszélgetünk, szeretünk együtt lenni, de leginkább a fizikai vonzalom az alap. Bele szabad menni egy ilyen kapcsolatba?
A második vagyok.
Szerintem az ilyen kapcsolatot nem szabad kihagyni, jókad dumálni és nagyokat szexelni, előbb utóbb, úgyis szerelmesnek fogod magad érezni én legalább is úgy éreztem. Ha nagy a testi vonzalom, már úgysem szabadulsz Tőle.
Vágj bele! Ebből még akár komolyabb dolog is kialakulhat, a szex sokszor átlendít a kezdeti nehézségeken, tapasztalatból mondom!
22/F
De miért nem látsz benne komoly jövőt?
Szerintem a legtöbb lánynak ilyen pasi kell,akivel jó a szex és beszélgetni is lehet:P
De most tényleg mi más kellene??
Oké, akkor elmondom, aki gúnyolódni akar, úgyis fog. Nekem fontos, hogy hívő legyen a párom és hogy azonos elképzeléseink legyenek a házasság értékéről, gyereknevelésről, családi szerepekről. Neki nem fontos, hogy házasságban éljen, az együttélés bőven jó neki, nekem viszont számít az esküvő. Nem a nagy felhajtás, hanem hogy a családom, barátok előtt fogadom meg, hogy igen együtt és vele szeretnék élni. Neki nagyon fontos a pénz (majdhogynem elsődleges), nekem nem olyan nagy érték, fontosabb a család és az hogy szeretem amit csinálok. Persze, megélek belőle, de ő csak azért váltott szakmát, hogy jóval többet keressen.
Oké, nem mindenben tartom a hitemet (pl. a házasságig tartó szüzességet nem bírtam ki:)),de az értékek és az erkölcsi alap lényegesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!