Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Alakulgat egy olyan kapcsolato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakulgat egy olyan kapcsolatom, amiben az elsődleges az lett, hogy nagyon beindulunk egymásra. Jókat beszélgetünk, szeretünk együtt lenni, de leginkább a fizikai vonzalom az alap. Bele szabad menni egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Még csak petting volt köztünk, de nagyon kívánjuk egymást pedig alig egy hete vagyunk együtt. 25 éves lány vagyok, alapvetően komoly kapcsolatra vágyom, de ez nagyon vonz annak ellenére, hogy nem látok benne komoly jövőt.
2009. dec. 10. 18:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha kölcsönös a vonzalom használd ki... még a végén egymásba szerettek,de ha még sem.. akkor jól érzed magad és akkor hagyod ezt abba ha lesz olyan akivel a komoly hosszú kapcsolatot is el tudod képzelni:) L/17
2009. dec. 10. 18:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején 3 évig voltam benne egy ilyen kapcsolatban, még mindig szép emlék, de végig tudtam, hogy nem lennék a felesége.
2009. dec. 10. 18:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Abszolút kölcsönös és egyikünk sem foglalt, csak nekem nem volt még ilyen kapcsolatom és kicsit félek attól, hogy nem érezném-e magam ettől egy kis...libának... Közben meg nagyon kívánom.
2009. dec. 10. 18:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy vonzza a tested a férfi, attól még a lelkét is megszeretheted és ő is a tiedet, ha persze akarjátok. Ezt célszerű tisztázni az elején. Nálam alapvető volt, hogy a játékszabályokat tisztáztuk és bizony mindig akkor volt baj, ha valaki felrúgta azokat és nem mondta el a másiknak. Szerintem, ha már most kiderül, hogy csak a teste kell, dönts belátásod szerint megér-e ez neked ennyit. Lehet, hogy a nagy Ő éppen ezért megy el melletted, de lehet, hogy Ő az!
2009. dec. 10. 18:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A második vagyok.

Szerintem az ilyen kapcsolatot nem szabad kihagyni, jókad dumálni és nagyokat szexelni, előbb utóbb, úgyis szerelmesnek fogod magad érezni én legalább is úgy éreztem. Ha nagy a testi vonzalom, már úgysem szabadulsz Tőle.

2009. dec. 10. 18:46
 6/15 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Vágj bele! Ebből még akár komolyabb dolog is kialakulhat, a szex sokszor átlendít a kezdeti nehézségeken, tapasztalatból mondom!

22/F

2009. dec. 10. 19:48
 7/15 anonim ***** válasza:

De miért nem látsz benne komoly jövőt?

Szerintem a legtöbb lánynak ilyen pasi kell,akivel jó a szex és beszélgetni is lehet:P

De most tényleg mi más kellene??

2009. dec. 12. 19:39
 8/15 A kérdező kommentje:
Amiért tudom, hogy ebből nem lesz komoly kapcsolat, az az hogy egy csomó olyan dologban eltérő a véleményünk, ami nekem nagyon fontos. Nem írom le, mert valószínűleg itt csak kiröhögnének érte sokan, de nekem ezek lényegesek. És valahogy érzem, hogy nem ő lesz a férjem, mert az esély sincs meg benne, de tényleg jó vele lenni.
2009. dec. 13. 00:57
 9/15 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne és nem foglak kinevetni meg szerintem mások se,nagyon kíváncsi vagyok h mik lehetnek ezek a dolgok,amik miatt ennyire nem akarod ezt a srácot.
2009. dec. 13. 12:02
 10/15 A kérdező kommentje:

Oké, akkor elmondom, aki gúnyolódni akar, úgyis fog. Nekem fontos, hogy hívő legyen a párom és hogy azonos elképzeléseink legyenek a házasság értékéről, gyereknevelésről, családi szerepekről. Neki nem fontos, hogy házasságban éljen, az együttélés bőven jó neki, nekem viszont számít az esküvő. Nem a nagy felhajtás, hanem hogy a családom, barátok előtt fogadom meg, hogy igen együtt és vele szeretnék élni. Neki nagyon fontos a pénz (majdhogynem elsődleges), nekem nem olyan nagy érték, fontosabb a család és az hogy szeretem amit csinálok. Persze, megélek belőle, de ő csak azért váltott szakmát, hogy jóval többet keressen.

Oké, nem mindenben tartom a hitemet (pl. a házasságig tartó szüzességet nem bírtam ki:)),de az értékek és az erkölcsi alap lényegesek.

2009. dec. 13. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!