Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelhetek nagykorúként a 16...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelhetek nagykorúként a 16 éves új barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Én már nagykorú vagyok, de az új barátnőm 16 éves. Az érdekelne, hogy ilyenkor mi a helyzet a törvények szerint.
2009. dec. 9. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak ha 14. évét be nem töltött csajjal járnál, az lenne büntetendő. 14 felett szabad... Én is 14 voltam amikor összejöttem egy 25 éves csajjal. :P
2009. dec. 9. 22:53
 12/12 anonim ***** válasza:

20:27 -es válaszoló vagyok!

A barátnőm sem tud hazudni a szülei előtt.. mindent elmond (majdnem mindent) mert elvárják tőle hogy ne hazudjon!

És már 15 és fél évesen elvettem a szüzességét!Érdekes módon megtartotta magának és még csak most mondta el!

Tehát ha nem akar bajba kerülni vagy ha szeret és akar látni akkor nem fogja elmondani, lehet titokban is csinálni...

2009. dec. 10. 09:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!