Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelhetek nagykorúként a 16 éves új barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Én már nagykorú vagyok, de az új barátnőm 16 éves. Az érdekelne, hogy ilyenkor mi a helyzet a törvények szerint.2009. dec. 9. 19:16
1/12 anonim válasza:
14 év alatt elvileg törvénytelen. te nyugodtan csináld :D
2/12 anonim válasza:
ha bennevan mérne?! nekem 9.-be volt egy 15 éves osztálytársam (lány) aki egy 22 évessel járt:D (dugta is)
4/12 anonim válasza:
Szia!
A PTK határozza meg a nagykorúság határát,ez 18 év,házasságkötéssel 16 év a gyámhatóság engedélyével. A BTK csak a 14 év alatti kiskorúval való közösülést rendeli büntetni,ugyhogy nincs para.
5/12 A kérdező kommentje:
ez megnyugtató! nagyon köszi :)
2009. dec. 9. 20:00
6/12 anonim válasza:
Elvileg kéne a szülői beleegyezés, mert 18 éves korig ő felel érte. De ha a csaj nem ellenkezik és nem az a ge*ci fajta, hogy rád fogja, ha esetleg szétmennétek, hogy megerőszakoltad, akkor nyugodtan.
7/12 anonim válasza:
egészségetekre!!!
Én is nagy korú vagyok már pár hónapja és 16 éves barátnőm van és hátt ugye nem kell mondanom mit csináltunk... az anyukájának nemrég megmondta azt csak annyit mondott hogy nagylány lettél.. puff ennyi volt :D
8/12 A kérdező kommentje:
Sajnos a szülei kikötötték neki, hogy 18 éves koráig maradjon szűz...
2009. dec. 9. 20:39
9/12 anonim válasza:
és leelenőrzik,hogy szűz-e még,vagy mi?:O nehogymár ilyen maradiak legyenek..--"
10/12 A kérdező kommentje:
az van, hogy mindent kikérdeznek tőle, és ő be is vallja, mert azt mondja, hogy nem tud hazudni előttük
2009. dec. 9. 21:23
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!