Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire zavar (na) titeket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavar (na) titeket, ha a barátotoknak az átlagosnál nagyobb szexuális étvágya lenne, vagy talán a nimfohoz is közelítene?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Gőzöd sincs a "nimfo" szó valódi jelentéséről, igaz?:)
2009. dec. 9. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:

igen,egy értelmező szotárt elővehetnél...

de kérdés végülis érthető,igy válaszolok...

örülök ennek...nekem is nagyobb az igényem az átlagnál:D

2009. dec. 9. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Engem már az átlagos is zavarna.
2009. dec. 9. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nemörülnék neki.....
2009. dec. 9. 19:26
 5/9 Manócska'90 ***** válasza:
Engem nem zavarna. Nálunk én vagyok a szexmániás. De a páromnak nincs ellenére, sőt! :D 19/L
2009. dec. 9. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Hogyha a "nimfódat" lehagyjuk róla, ami butaság ilyen téren, hiszen az inkább valamiféle betegség, ami azt jelenti ugye, hogy az illető betegesen hajszolja a szexet, kórosan felfokozott a szexuális étvágya.. nagyrészt azért mert sose elégül ki.. és nem is tudna... és ez tudtommal valami idegrendszeri probléma is lehet.

TEHÁT, ha nagyonnagyon nagy lenne az étvágya, nem hiszem hogy tudnám kezelni, mert ijesztő lenne... holott imádom a szexet, szinte akármikor kapható vagyok rá ha olyan a helyzet, de az ennél nagyobb étvágy... Elijesztene, úgy érzem. De lehet h ez már a nagy szexuális étvágyhoz tartozik valakiknek... Így átfogalmazom a válaszom: Ha az enyémnél sokkal nagyobb lenne az étvágya, az nem lenne jó. Az átlag nekem mindegy.

2009. dec. 9. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Első voltam. 17/L
2009. dec. 9. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Én élvezném. Nálunk többnyire mindig én voltam az, aki kezdte a szexet, az együttlétet. A párom persze folytatta, de mindig én kezdeményeztem. Úgyhogy igen, el tudnám viselni. :P
2009. dec. 9. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Amíg bírnám nem lenne baj, utána max. megpróbálnám elmagyarázni, hogy több nap, mint kolbász...:D

(23F)

Azért húzós kicsit a kérdés, mert így egyoldalúan torzulhat a kapcsolat, ami könnyen széteshet.

2009. dec. 10. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!