Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én nem vagyok igazi nő?
Figyelt kérdés
minden palitol azt hallom,h egy csaj csak akkori igazi verbeli no ha az agyban mindent megtesz a pasijanak,amit csak o akar. ha nekem pl nem jon be az anal vagy az arcraelvezes meg meg par dolog es a pasim ezt keri tolem,en nem teljesitem akkor nem is vagyok jo no?hamarabb elhagyna,nem tekintene verbeli csajnak hanem vmi szende kislanynak akin jobb hamarabb tul esni? egyik volt pasim azert hagyott el mert nem engedtem h a szamba menjen el azota is mondja h szeret de neki vannak igenyei amit csak egy igazi notol kaphat meg..tenyleg nem vagyok jo no?2009. dec. 9. 18:13
31/31 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy az orális szex undorító, de a lenyelés vagy nem lenyelés mindenki magánügye. A (kölcsönös, viszonzott) orális szex természetes és szép dolog, az análisról egyik sem mondható el.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!