Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én nem vagyok igazi nő?
ez úgy hülyeség ahogy van.. el ne hidd nekik :O
nem azért vagy igazi nő mert mindent megengedsz nekik, hanem attól vagy nő ha van benned tartás :)
ha szeret akkor megérti ha nem akarod lenyelni :)
17/L
Nem kell mindent elhinni, amit mondunk. :)
Nem várom el az ilyen dolgokat a barátnőmtől. Az anál kérdését felvetetttem többször, de ő egyértelműen leszavazta, úgyhogy belenyugodtam hogy nem lesz.
Attól még ő egy IGAZI NŐ.
Ahogy te is.
18/F
ez egyáltalán nemigaz h azaz igazi nő, aki mindent megtesz a pasijának.
ha a nőnek is van kedve hozzá, akkor semmi baj. de ha a nőnek nincsen, és csak alárendeli magát, mert attól parázik h akkor a pasi félremegy, az egyáltalán nem igazi nő, hanem egy önbizalomhiányos sérült személyiség.
igazi nő nem ettől leszel, hanem a viselkedésedtől, a kisugárzásodtól, és a tartástól, h nemmész bele mindenbe azért mert félsz h otthagynak....
úgylátom 2féle felfogás étezik, az egyik azé, aki azthiszi, hogyha a pasija vmit nemkap meg, akkor tuti h félremegy, mert az neki kell. és van a másik felfogás, miszerint ha a pasinak kéne vmi, de nem kapja meg, ettől még nemmegy félre, mivel ezek a szexuális extra kívánságok nemolyan hihetetlenül egetrengető dolgok, hogy egy értelmes pasas ezmiatt feladja a kapcsolatát.
egy értelmes férfinak többet ér maga a kapcsolat, mint az h éppen seggbe dughatja e a nőjét, vagy sem.
és önbizalomhiányos nő eleve azt állítja, ha a pasi nemkap meg mindent, akkor félre fog menni. de ez közel sincs így. ilyet csak a szexorientált pasik csinálnak, akiknek többet ér a szex, mint maga a kapcsolat. azz ilyen férfi pedig nemis baj szerintem ha lelép....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!