Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van hogy ezt álmodta? Pedig engem nagyon szeret.
Figyelt kérdés
A barátom azt álmodta hogy az egyik barátnőmmel lefekszik. :S2009. dec. 9. 14:16
1/10 anonim válasza:
az álmok vagy az aznapi eseményeket dolgozzák fel,vagy a titkolt vágyak jelennek meg benne.... ez így gáz...
2/10 anonim válasza:
Énis álmodtam már, h más csajjal feküdtem le.. Semmi titkos vágy, nem tudnám megtenni.
Ma meg azt álmodtam h eltévedtem olaszországban.. se emlék se titkos vágy.. szal első válaszoló hülyeséget mondott.
Ne törődj azzal h más nővel álmodott, ha téged szeret ;)
3/10 A kérdező kommentje:
Okéy! :) köszii
2009. dec. 9. 14:25
4/10 anonim válasza:
Én már álmodtam azt, hogy lefekszem az apámmal. Nagyon remélem, hogy nem titkos vágy. :))) Ha a barátod elmondta az álmát - márpedig elmondta, mert másképp nem tudnál róla - akkor nem titkol előled semmit. Hidd el, ha le akarna feküdni a barátnőddel, mélyen hallgatna. Szerintem ez az álom inkább lelki közösséget jelenthet, meg olyasmit, hogy mindketten szeretik ugyanazt az embert, azaz téged. Esetleg a barátnőd, vagy a szex csak mint szimbólum jelenik meg. Freud szexuális álomfejtései nagyon érdekesek, vedd ki a könyvtárból. (Simán Álomfejtés a címe.)
5/10 anonim válasza:
Ja, meg azt álmodtam, hogy zombik üldöznek. Biztos azért, mert titokban erre vágyom. :)
6/10 anonim válasza:
A titkos vágy valóban egy hülyeség,álmodban szimplán annyi történik,hogy az agyad feldolgozza a napi eseményeket,vagy összemos dolgokat,amiket a közelmúltban láttál,hallottál,érzékeltél.Ne tulajdoníts nagy jelentőséget a dolognak,ez csak egy álom.Én is álmodtam már olyan pasival,akit nem is kívánok,sőt,kifejezetten ellenszenves.
7/10 anonim válasza:
3 pitbull ugrik ki a kerítés mögül egy sötét utcában...komolyan titkos vágy xD
8/10 A kérdező kommentje:
:D Köszi! megnyugodtam
2009. dec. 9. 15:59
9/10 anonim válasza:
Nem titkos vágy, egyszerüen csak lehet h az nap hallott arról a személyröl és álmában kicsit másként történtek az események:D de nyugi biztosan szeret, ha elmondta:D
10/10 anonim válasza:
Ha tényleg vágyna rá akkor nem mesélte volna el neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!