Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi izgatja legjobban a pasikat? (pl. : sexi fehernemu, mocskos szavak a fulebe suttogva, erotikus tanc, intim masszazs. Stb. ) Varom a sok-sok otletet! KOSZI!
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 21:12
11/11 anonim válasza:
Helló, szia hát szerintem ez eléggé izgató mondjuk egy szituáció: mondjuk bedobsz egy filmet nem kell feltétlenül túl jó filmet választani ül meletted a barátod, férj stb. dumaltuk megfogod a combját és csúszol felfelé elkezded dörzsölni,izgatni ezek után beülsz az ölébe, de szembe csókolod aztan megcsókolod a nyakát vonaglasz rajta kicsit simogatod aztán haladj tovább szépen lassan lefelé majd mikor elérted az övét fogd és megint csak kezd dörzsölni izgatni nadrágon keresztül aztán fogd meg és kezd kigombolni a párod nadrágját és kezd el izgatni a nyelvedddel, kezeddel stb. hidd el ez hatásos lesz! szerintem ettől eldurran mint a lufi! Én legalábbis tuti élvezném a játékot!!!!!:D:D:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!