Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mi izgatja legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi izgatja legjobban a pasikat? (pl. : sexi fehernemu, mocskos szavak a fulebe suttogva, erotikus tanc, intim masszazs. Stb. ) Varom a sok-sok otletet! KOSZI!

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
vákum
2009. dec. 8. 21:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy erted? bben nem vagyok jartas.
2009. dec. 8. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
A "vákum"-ot két u-val kell írni, vagy vákuum
2009. dec. 8. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a szexi fehérnemű a nyerő, amiben felajánlod a masszázst és a simogatást, és már mehet is a dolog... :):):) L
2009. dec. 8. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Masztizz előtte. Röhögnék, ha első alkalommal nem előzne be...
2009. dec. 8. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
Petting:D
2009. dec. 9. 08:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. de ettol valami masabbat szeretnek. Esetleg valaakinek van valami jo otlete?
2009. dec. 11. 00:38
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Fesd magadra ételfestékből a kedvenc focimezét, hintsd be porcukorral, vegyél szivacsból készült mini focilabdát, és dugd fel magadnak, aztán állj elé így meztelenül, öntsd le magad a kedvenc sörével, és... éld túl. xD
2009. dec. 11. 00:50
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

0:50 unatkozott, míg meg nem találta a kérdést :D Mindazonáltal, igaza van valahol...

Én a vákuumra szavazok. Méghozzá szájszervi vákuumra, övön alul, attól beindulnak. A második legjobbnak a sztriptíz-szexifehérnemű-nyögdécselveélvezkedés kombót tartom.

2009. dec. 11. 02:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Pasifüggő.

De a szexi fehérneműk mindenkinél beválnak szerintem (harisnyakötő, combfix stb.), nyilvános helyen feltűnésmentes izgatás, esetleg egy hosszú kabát alatt csupaszság, sztriptíz, finom masszázs, egy sokat sejtető kép egy szöveggel, amiben pl. leírod, mi mindent akarsz tenni vele az este stb., stb.

2009. dec. 11. 02:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!