Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lánoyk! Mik lehetnek azok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánoyk! Mik lehetnek azok az ingerek amitől be tudtok nedvesedni?

Figyelt kérdés
Mi esik jól nektek? Mi az, amit elvártok egy fiútól?
2009. dec. 8. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez nem látszik rajtunk, hogy benedvesedtünk, legalábbis remélem:D
2009. dec. 9. 00:14
 12/13 anonim ***** válasza:

ha simogatja a combom belső felét, közben csókolózunk vagy csókolgatom a barátom nyakát. attól is ha én simogatom őt és látom hogy mennyire izgatja, aztán a fülébe suttogom hogy mennyire kívánom és mit szeretnék vele csinálni, ettől még jobban begerjed és alig bír magával. imádom kicsit 'kínozni' a barátom így xD és szeretem amikor még az előjáték alatt csak sima pettingtől elmegy, imádom végig nézni az arcát amikor elélvez, és aztán lassan újra felizgatni, végül amikor szexre kerül a sor, másodszor már sokkal tovább bírja, ez is jó benne ^^

20/L

2009. dec. 9. 00:37
 13/13 anonim válasza:

nekem mar egy csok is eleg....v ha a nyakamat csokolja, attol kikeszulok....:-)

ugy simogat h alig er hozzam...

22L

2009. dec. 9. 12:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!