Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánoyk! Mik lehetnek azok az ingerek amitől be tudtok nedvesedni?
Figyelt kérdés
Mi esik jól nektek? Mi az, amit elvártok egy fiútól?2009. dec. 8. 18:29
1/13 anonim válasza:
Akár egy csóktól is, de nekem a fülem és a nyakam a gyenge pontom:).... Amúgy nem feltétlenül muszáj testiségnek lennie...
2/13 anonim válasza:
én attól szoktam ha a simogat(mindenhol)és közben csókolózunk a legjobb mikor a nyakamat csókolja:)
3/13 anonim válasza:
Csók, simogatás :D főleg ha bugyin keresztül :D egy sötét moziban például :D
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Tehát nem kell feltétlenűl testiség.
2009. dec. 8. 18:40
5/13 anonim válasza:
Ha simogat és közben csókolózunk...am a melleim a gyenge pontom!...
6/13 anonim válasza:
nem, nem kell, mert vannak olyan pasik, akiknek olyan szexuális kisugárzásuk van, h elég rájuk nézni :)
7/13 anonim válasza:
Iiiiigen, a kisugárzás... most pl. egy olyan fiúval találkozgatok, akinél már attól benedvesedek, ha a hátamat simogatja ölelés közben... és ez rám eddig egyáltalán nem volt jellemző! :O
Amúgy nekem is a nyakam az egyik gyengepontom, ha oda finom, borzongató csókokat lehelnek, végem...:)
8/13 anonim válasza:
nekem a mellbimbóm:):):) ha a pasim simogatja vagy nyalogatja...:):):P de tény, hogy nem feltétlenül kell testiség.. de ez a legjobb:P
9/13 anonim válasza:
Én barátnőm attól is beszokott ha simogat ott lenn :) De ha én csinálom akkor ha egész testét puszilgatom meg ha vadul smárolunk :)
10/13 anonim válasza:
LÁNYOK és valamiről meg lehet ismerni, ha egy csaj benedvesedik?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!