Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan Lány, akivel közösen megtanulhatjuk a mélytorkos technikát? Tudom ez nem párkereső, de láttam hogy egyeseket érdekli a technika lényege, én pedig olyan lányt keresek, akivel kipróbálhatnánk.27 F
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 10:09
1/9 anonim válasza:
Tök jó. Én tettem fel a kérdést, meg is kaptam a magamét:-)
Örülök hogy mást is érdekel, remélem hasznos infókat kaptál itt. Hajrá!
2/9 A kérdező kommentje:
de ezt a kérdést én tettem fel ;)
2009. dec. 9. 21:57
3/9 anonim válasza:
Ha 27 vagy és még nem próbáltad(-tad) senkivel, vagy nincs jelenleg rá valakid, akkor az már sejtet vmit...
Vagy egyedül volnék eme megérzéssel?
4/9 anonim válasza:
tényleg, hogy-hogy még nem próbáltad?
5/9 anonim válasza:
Keress magadnak egy párt, és tanuld meg vele.....
Gondolkozz már, szerinted itt fog jelentkezni valaki???
6/9 anonim válasza:
Szerintem csak simán poénos még én is próbáltamXD
14/f
7/9 anonim válasza:
14 évesen mit próbáltál te?
A mély és a torok szó a te kis eddigi életedben max akkor került elő, amikor torokgyulladással orvoshoz mentél.....
Amúgy nem tudom ezen mit kell a férfinek kipróbálnia....a férfi csak ott van, semmit nem kell csinálni....
8/9 anonim válasza:
Es szerintem meg tok nagy szemetseg is a pasiktol, bezzeg ha nekik kene valamit lenyomni a torkukba, vagy a s.ggukbe, mindjart nem lennenek odaig a dolgokert...
9/9 anonim válasza:
a mélytorok technikáról vannak leírások a neten. Keress rá és ha lesz párod gyakorold, ha neki ez nem kellemetlen, mert azért ne feledjük, hogy amit én vagy te szeretünk az másnak megalázó vagy kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!