Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan Lány, akivel közösen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan Lány, akivel közösen megtanulhatjuk a mélytorkos technikát? Tudom ez nem párkereső, de láttam hogy egyeseket érdekli a technika lényege, én pedig olyan lányt keresek, akivel kipróbálhatnánk.27 F

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Tök jó. Én tettem fel a kérdést, meg is kaptam a magamét:-)

Örülök hogy mást is érdekel, remélem hasznos infókat kaptál itt. Hajrá!

2009. dec. 8. 15:39
 2/9 A kérdező kommentje:
de ezt a kérdést én tettem fel ;)
2009. dec. 9. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha 27 vagy és még nem próbáltad(-tad) senkivel, vagy nincs jelenleg rá valakid, akkor az már sejtet vmit...

Vagy egyedül volnék eme megérzéssel?

2009. dec. 13. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
tényleg, hogy-hogy még nem próbáltad?
2009. dec. 13. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Keress magadnak egy párt, és tanuld meg vele.....

Gondolkozz már, szerinted itt fog jelentkezni valaki???

2009. dec. 13. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csak simán poénos még én is próbáltamXD

14/f

2009. dec. 13. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:

14 évesen mit próbáltál te?

A mély és a torok szó a te kis eddigi életedben max akkor került elő, amikor torokgyulladással orvoshoz mentél.....

Amúgy nem tudom ezen mit kell a férfinek kipróbálnia....a férfi csak ott van, semmit nem kell csinálni....

2009. dec. 13. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Es szerintem meg tok nagy szemetseg is a pasiktol, bezzeg ha nekik kene valamit lenyomni a torkukba, vagy a s.ggukbe, mindjart nem lennenek odaig a dolgokert...
2009. dec. 13. 22:26
 9/9 anonim válasza:
a mélytorok technikáról vannak leírások a neten. Keress rá és ha lesz párod gyakorold, ha neki ez nem kellemetlen, mert azért ne feledjük, hogy amit én vagy te szeretünk az másnak megalázó vagy kellemetlen.
2009. dec. 14. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!