Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a dolog így? A sok okos most válaszoljon (:
Figyelt kérdés
Ha pl egy pasinak van egy csaja,a pasi akar még egy nőt bevenni 3.nak akkor arról úgy gondolja a többi pasi,hogy ez nem rossz ötlet csináljátok csak. A pasi alap dolognak tartaná ezt a dolgot,hisz ebben semmi rossz nincsen. De ha a nő akar még egy pasit, akkor a párja egyből elutasítja és felháborodik,hogy hogy mersz tőlem ilyet kérni??? Olvasgattam már erről valahol, egy fiú beírt,hogy: nekem ez természetes, de a csajomat nem dughatja más szó sem lehet róla, a nők mások mint mi férfiak nekik ilyenre nincs igényük... De ő dughatna más nőt? Ez milyen dolog?2009. dec. 7. 21:36
11/12 anonim válasza:
én simán dugnám csajomat másik faszival is. csak nehéz olyat találni, aki megfelelő.
12/12 anonim válasza:
Én pl. próbáltam, a haverom és a felesége voltak még jelen :). Hozzáteszem, hogy én is és a haverom is totál hetero-k vagyunk, engem pl. abszolút taszít a homoszexualitás (érdekes a leszbi meg rohadtul izgat). Nem értem, hogy sokan miért gondolják úgy, hogy ilyen helyzetben a pasik egymással is foglalkoznak? Nálam pl. ez kizárt lenne! A hölgy pedig hihetetlenül jól érezte magát, ezért a dolog ment vagy egy éven keresztül. Ja és "szendvics" sem volt, meg semmi perverzió, de ezen kívül ami belefér! Egyáltalán nem gáz, az első alkalom kicsit fura, de aztán belejön mindenki és ku.va jó tud lenni ez is! (De 2 lánnyal a legtutibb! Szédületesen ott van!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!