Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a dolog így? A sok okos most válaszoljon (:
Tudod erre mondom azt, hogy az a pasi aki más nőt dughat, de az ő nője ne menjen félre az egy birtoklási vágyban szenvedő egyén. Az ilyet jobb elkerülni. Sajnos nem lehet csak úgy az ilyen szemét pö....ket kikerülni. De amit ez van azonnal ott kell hagyni. Akármennyire fáj meg kell lépni. Van még olyan férfi aki igen is tudja becsülni a nőket főképp azt akivel együtt van és nem is ajánlja fel a 3-as szexet. Ha meg a nő teszi ezt ő sem különb ezektől a férfiaktól. Ez a véleményem.
2009. dec. 7. 21:43
Én lány vagyok, de egy hasonlattal, pontosabban egy viccel tudnám szemléltetni a dolgot.
Egy paraszt bácsi csalja az asszonyát elég rendesen, a nő tűri, de egyszer ő is megcsalja, erre az ura jól elveri és elvál tőle. Így magyarázza: tudják, ha a csizmámmal belelépek a tehénsz@rba, azt le lehet törölni, de ha a csizmámba sz@rik a tehén, azt többet fel nem veszem.
Kb. valami ilyesmi lehet a pasik fejében szerintem. :) Sok vicc nem véletlenül születik. :P
2009. dec. 7. 21:45
talán azért mert a lányok szerint semmit nem jelent ha másik lánnyal csókolóznak viszont ha két férfi smárol akkor homokos.ezért inkább két lánnyal mint két férfival legyen a hármas.
2009. dec. 7. 21:46
Olyan, aki szereti a barátnőjét, barátját, az nem kér a másiktól ilyet... Ez szerintem kb egyenlő a megcsalással, mert vagy máshova dugja a cerkát, vagy más dugja be a cerkát, ha értitek mire gondolok.
20F
2009. dec. 7. 21:47
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem jelent valamit ha csajjal smárolok, undorodom tőle.
És itt nem ezen van a hangsúly kedves, hanem,hogy engem nem dughat más, de a pasim dughat mást. Amúgy a vicc jó, de épp ez a baj...
6/12 A kérdező kommentje:
Ja igen, de nap mint nap találkozok olyannal aki már azt tervezgeti,hogy jön a 2. csaj,mert már uncsi a szex..
Én nem engedném meg a páromnak hogy egy másik férfival legyen, viszont én sem mennék bele abba, hogy plusz egy nő.Nekem bőven elég az hogy a páromat kielégítem, eljátszadozom én vele több órán keresztül.Minek oda még egy nő, azzal már nem bírnék úgy sem.Nem tudnám azt megadni neki amit a páromnak.Nekem a SZEXHEZ és emiatt le lehet hurrogni szerelem kell.És nem azért mert nem tudnék minden nővel lefeküdni, hanem mert másabb úgy szeretkezni hogyha valakihez érzelmek is kötnek.Szeretem kényeztetni a páromat órákon keresztül, viszont ha még egy nő ott lenne akkor valószínüleg kb fél óra alatt lezavarnám őket.Lehet hogy én élvezném, viszont a páromnak abban mi lenne az élvezet?
2009. dec. 7. 22:26
2 pasi? egy nőt? ez elég undorító, márcsak a 2 pasi miatt is....
de amúgy sztem azis undorító h egy pasi 2 nőt dug.
2009. dec. 7. 23:00
Ezt nevezik birtoklási vágynak.
2009. dec. 8. 07:27
Nem tudom hogy vagytok vele, de én szeretem a barátnőmet, és nincs szükségem arra, hogy egy 3.-kal feldobjuk a kapcsolatunkat, legalábbis szerintem. Valójában inkább félteném is a kapcsolatunkat utána, mert ez egy olyan dolog, az eléggé próbára tesz egy kapcsolatot, hisz a legintimebb szférába engedünk egy kívülálló 3.-at.
2009. dec. 8. 10:14
Kapcsolódó kérdések: