Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk eddig mennyi?
5fiú
és totál egyetértek az előző véleménnyel. mindenkinek az a normális,amit elbír. persze ha kapcsolat mellett csinálja azt elítélem.
19L
Szerintem 17 évesen az 5 sok. Én 16 voltam az elsőnél, azóta eltelt két év, és 2 férfi.
Azért sok, mert ha 17 évesen már 5.. akkor mikor veszítetted el? És kétlem, hogy ennyi idő alatt akárhogy is közel tudtál ezekhez a srácokhoz annyira kerülni, hogy már szex is legyen belőle.. Bár, biztos mindenkinél máshogy működik: nekem a szexhez nem csak szex kell, azaz vágy.
Én eddig 3 pasival szexeltem (mindegyik tartós kapcsolat volt, mondjuk az egyik nem komoly, csak nyitott). 22 éves vagyok.
17 évesen az 5 pasit én is kicsit soknak tartom.
20/L
Eddig 6, ebből egy alkalmi (3 hét), két rövid (3-5 hónap) és három komolyabb, hosszabb kapcsolat (1 év). Szerintem már ez is borzasztóan sok, de ez van, visszavonni már nem lehet, és nem is bántam meg egyet sem.
Vérmérséklet mint mentség a csapodárságra? Érdekes. Az én vérmérsékletem a tűzforró és a plazmásra hevült közt van, mégis csak 6, és nem akarom növelni ezt a számot. Ezen kívül, 6 pasi, és szerény számításaim szerint átlagolva is, az első alkalom óta kijön úgy heti 8-10 (!!!) aktus. Ezt eddig senki sem tudta überelni, pedig nem kamu, csak hasonló vérmérsékletű pasikkal kezdtem.
33 vagyok, pasi. kb: 25
Vicces: Úgy 10 éve votl egy szerelmem (SzűZ) aki megkérdezte, hogy sok nővel voltam már. kérdeztem attül függ neki mennyi a sok. Mondta 3-nál több. Akkor igen. Nem rég véletlenül találkoztunk és én is feltettem a kérdést. Röhogve mondta, hogy igen és milyen egy buta kérdés volt 10 éve.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!