Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk eddig mennyi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk eddig mennyi?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne eddig hány férfival/nővel feküdtetek le és hogy menyit tartatok normálisnak kort és nemet is legyetek szívesek,elég fontos lenne:9Köszönöm minden kedves válaszolónak
2009. dec. 7. 19:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok.Amugy nem ertem, miert haborodnak fel mindig a lanyok azon, hogyha valaki sokmindenkivel lefekszik.Es akkor mi van?Az o teste, annyiszor k.fel, ahanyszor akar, sose ertettem, ez miert zavar masokat.Mindenki annyi pasival szexel, ahannyal jolesik.Es nincs olyan, hogy normalis, mindenkinek masok az igenyei.
2009. dec. 10. 18:41
 52/62 anonim ***** válasza:

5fiú

és totál egyetértek az előző véleménnyel. mindenkinek az a normális,amit elbír. persze ha kapcsolat mellett csinálja azt elítélem.

19L

2009. dec. 10. 18:54
 53/62 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon megnyugtattatok...Köszönöm nektek,azt hittem az előző szűzies nők miatt hogy rossz vagyok...De nagyon jólesett amit ti irtatok!Köszi köszi,Már nincs bűntudatom,sokat jelentett nekem ez:)
2009. dec. 10. 19:09
 54/62 anonim ***** válasza:

0

19F

2009. dec. 10. 19:30
 55/62 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem vagy rossz.Persze azert meg kell nezni, hogy kivel bujsz agyba, meg nem kell lefekudni minden jottmenttel, mert ott vannak a veszelyek is pl. a betegsegek.De birom, mikor mondjak ezt a nagy "kiegeses" dolgot, hat nem tudom...az elozo vok, tehat volt egy par pasim, de nem erzem, h kiegtem volna, vagy ilyesmi.Sot a pasimmal nagyon jo a szexualis eletunk, most kamatoztatom azt, amit az evek soran tanultam:-)Es meg egy dolog, hogy hany olyan csaj van, aki mondjuk 15 eves koratol 25 eves koraig egy pasival van, csak vele szexel stb. aztan rajon, hogy nem is elt egesz eleteben, es mikor mar eskuvo kene hogy legyen, vagy gyerekeik vannak, akkor csalja a ferjet agyba-fobe, mert rajott, hogy semmit nem tud a szexrol...olyan nincs, h valaki csak egy emberrel akar szexelni egesz eleteben, egy ido utan mindenki kivancsi arra, h milyen lenne egy masikkal.vagy tobbel.Nekem mar van tapasztalatom, szoval biztos nem csalnam meg a pasimat, mert kb tudom mire szamithatok.Na meg ott vannak persze a bunronda csajok, akik a kutyanak se kellenek, es inkabb beadjak, hogy ok tartjak erkolcstelennek az olyan lanyokat, akik szeretik a szexet, meg leribancozzak oket...:-)
2009. dec. 10. 19:32
 56/62 anonim ***** válasza:
Én sem tudom megszámolni (F/41), de nem gondolnám, hogy ezzel baj lenne. Mitől erkölcsösebb az, akinek egész életében egy volt, és mitől erkölcstelen az, aki nem tudja megszámolni? Szerintem ilyen tekintetben ez nem viszonyítási alap. Soha nem létesítettem (mondom soha!) meggondolatlanul szexuális kapcsolatatot, se ittasan, se egyéb ilyen. De rohadtul élvezem az életet és - biztos szerencsém volt/van, - úgy vettem észre, hogy az eddigi partnereim is! Hozzáteszem, hogy vallom azt, ha egy pasi nem képes örömet/orgazmust szerezni a partnerének, akkor meg sem érdemli, hogy lefeküdjenek vele. Ha valaki nem felelőtlen és meggondolatlan, akkor szerintem tök mindegy hogy szám szerint hanyan voltak az életében. 60 évesen késő lesz azon gondolkodni, hogy az élet hogy szaladt el mellettünk, és mi mindent hagytunk ki.... Szerintem nekem már nem lesz ilyen érzésem :))))))))))))! Ja, és soha egyiket sem bántam meg! Szép estét mindenkinek!
2009. dec. 10. 20:38
 57/62 anonim ***** válasza:

Szerintem 17 évesen az 5 sok. Én 16 voltam az elsőnél, azóta eltelt két év, és 2 férfi.

Azért sok, mert ha 17 évesen már 5.. akkor mikor veszítetted el? És kétlem, hogy ennyi idő alatt akárhogy is közel tudtál ezekhez a srácokhoz annyira kerülni, hogy már szex is legyen belőle.. Bár, biztos mindenkinél máshogy működik: nekem a szexhez nem csak szex kell, azaz vágy.

2009. dec. 10. 21:57
 58/62 anonim ***** válasza:

Én eddig 3 pasival szexeltem (mindegyik tartós kapcsolat volt, mondjuk az egyik nem komoly, csak nyitott). 22 éves vagyok.

17 évesen az 5 pasit én is kicsit soknak tartom.

2009. dec. 11. 02:31
 59/62 anonim ***** válasza:

20/L

Eddig 6, ebből egy alkalmi (3 hét), két rövid (3-5 hónap) és három komolyabb, hosszabb kapcsolat (1 év). Szerintem már ez is borzasztóan sok, de ez van, visszavonni már nem lehet, és nem is bántam meg egyet sem.

Vérmérséklet mint mentség a csapodárságra? Érdekes. Az én vérmérsékletem a tűzforró és a plazmásra hevült közt van, mégis csak 6, és nem akarom növelni ezt a számot. Ezen kívül, 6 pasi, és szerény számításaim szerint átlagolva is, az első alkalom óta kijön úgy heti 8-10 (!!!) aktus. Ezt eddig senki sem tudta überelni, pedig nem kamu, csak hasonló vérmérsékletű pasikkal kezdtem.

2009. dec. 11. 03:06
 60/62 anonim válasza:

33 vagyok, pasi. kb: 25

Vicces: Úgy 10 éve votl egy szerelmem (SzűZ) aki megkérdezte, hogy sok nővel voltam már. kérdeztem attül függ neki mennyi a sok. Mondta 3-nál több. Akkor igen. Nem rég véletlenül találkoztunk és én is feltettem a kérdést. Röhogve mondta, hogy igen és milyen egy buta kérdés volt 10 éve.

2009. dec. 14. 15:07
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!