Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk eddig mennyi?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne eddig hány férfival/nővel feküdtetek le és hogy menyit tartatok normálisnak kort és nemet is legyetek szívesek,elég fontos lenne:9Köszönöm minden kedves válaszolónak2009. dec. 7. 19:10
1/62 anonim válasza:
1,a mostani párom(már 7 hónapja(L))16/L
2/62 anonim válasza:
4, beleértve a mostani páromat is.
21/L
3/62 anonim válasza:
3. és nincs olyan h normális csak mondjuk tudja megszámolni...19/L
4/62 anonim válasza:
17 (közel 18) éves lány vagyok, még szűz…
5/62 A kérdező kommentje:
mondjuk a 17évesen 5 az sok?
2009. dec. 7. 19:21
8/62 anonim válasza:
23/F
9 és fél. Ebből 8-al tartós"abb" kapcsolat volt. 1 egy éjszakás, és a fél az amikor már javába benne voltam egy nagyon jó barát csaj-ban ( spontán ránkjött :) ) és a báttya benyitott... :)
10/62 anonim válasza:
nekem 2, L/20
és szerintem 17 évesen az 5 az sok, de ez az én véleményem :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!