Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobb egy külföldivel az első szex, vagy egy magyarral tegyem meg utazás előtt?
Figyelt kérdés
Külföldre megyek egy időre, de még nem feküdtem le fiúval, ergo, szűz vagyok.2009. dec. 7. 00:13
11/13 anonim válasza:
Nekem fontos az érzelmi kötődés, a bizalom és a szerelem. Ha ezek nem lettek volna meg a barátomban, akkor tuti nem feküdtünk volna le. Nekem így volt jó és emlékezetes. Sosem volt teher nekem a szüzesség, nem is azért vesztettem el, mert ez a divat vagy ettől éreztem magam felnőttnek, hanem azért mert szerettem a párom és így láttuk jónak. Miért lenne jó csak úgy valakivel elveszteni azért mert még nem csináltad? Attól hogy valaki nem szűz, nem fog megváltozni, másként érezni, gondolkodni, esetleg felnőtté válni. Szerintem jól gondold meg mit teszel.
12/13 anonim válasza:
Külföldivel én sem feküdnék le először,nekem nagyon fontos a megfelelő kommunikáció még szexben is,szeretek beszélgetni,visszajelzéseket adni/kapni szóban is,és ezt csak egy magyarul tudom a legjobban megvalósítani,nekem a szex kicsit többet jelent.
13/13 anonim válasza:
Én ugy tudom,hogy a magyarok jobbak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!