Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobb egy külföldivel az első szex, vagy egy magyarral tegyem meg utazás előtt?
Figyelt kérdés
Külföldre megyek egy időre, de még nem feküdtem le fiúval, ergo, szűz vagyok.2009. dec. 7. 00:13
1/13 anonim válasza:
Azzal tedd akit szeretsz, akkor még talán jó élmény is lesz.
2/13 A kérdező kommentje:
Ok, de ha senkit nem szeretek, de már akarom?
2009. dec. 7. 00:18
3/13 anonim válasza:
Akkor azzal tedd, akit kívánsz. :)
4/13 anonim válasza:
Miért lenne jobb/rosszabb? Különben meg nem tudom hogy lehet összehasonlítani az első szexet. Ezt max az tudná megmondani, aki ezerszer csinálta elsőre külföldivel meg ezerszer csinálta elsőre magyarral, aztán átlagol. De ez meg képtelenség.
5/13 A kérdező kommentje:
Ok, ha azzal tehetném, akivel szeretném... Hajjaj... De nem lehet. De úgy értem, külföldön is ugyanazt tudják, mint itt?
2009. dec. 7. 00:55
6/13 anonim válasza:
ha ismeretlennel csinálod, úgyse lesz jó főleg ha szűz vagy...
7/13 anonim válasza:
Én a szüzességem nem veszteném el egy külföldivel, de ez magánvélemény:D
8/13 anonim válasza:
Hát hacsak nem valami benszülöttel hálsz, aki a hajadnál fogva rángat be a kunyhóba, akkor ugyanazt tudják.
9/13 anonim válasza:
Nincs semmi különbség külföldi és magyar közt.
10/13 anonim válasza:
Hát ez attól is függ, hogy hova mész. Az olaszok állítólag jó szeretők:D. De én a helyedben nem kapkodnám el, tényleg jobb olyannak akit szeretsz és aki lehetőleg viszont szeret,mert akkor oda figyel rád és biztosan nem lesz rossz élmény. Külföldön is megtalálhatod a szerelmet, szóval szerintem ne stresszelj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!