Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak arra kellek neki?
Sziasztok:) A barátommal két hete vagyunk együtt, ami szerintem még nagyon rövid idő. Már most nagyon ragaszkodik hozzám, sokkal jobban, mint én őhozzá. Tegnap este hiányzott nekem, így írtam neki egy sms-t, hogy hiányzik. Ma nem találkoztunk, msn-en írta, hogy ez nagyon jól esett neki... Nem sokkal rá bevágott egy olyat, hogy alig várja, hogy együtt aludjunk. Teljesen kiakadtam...
Nem is válaszoltam erre, mert nem tudtam, mit reagálhatnék. Én ezt szörnyen korainak tartom, és félek, hogy csak arra kellek... Szerintetek? Holnap szerintem beszélek vele erről...
17/L
Szerintem ha csak szexelni akarna, akkor nem lenne veled 2 hétig sem, minek ennyi energiát belefeccölni valakibe, pusztán a szex kedvéért, amikor vannak lányok, akiket bármikor hazavihet. Ennyi. Nyugodj meg. De ha nem vagy biztos magadban, vagy benne, akkor várj még.
27/L
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Nem tartom magam butának, vagy naivnak, mindössze arról van szó, hogy nem igazán ismerjük még egymást, és nem tudom, hogy megérdemli-e a bizalmat... Mindenképp várni fogok még.
Aki normálisan válaszolt, annak nagyon szépen köszönöm:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!