Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak arra kellek neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok:) A barátommal két hete vagyunk együtt, ami szerintem még nagyon rövid idő. Már most nagyon ragaszkodik hozzám, sokkal jobban, mint én őhozzá. Tegnap este hiányzott nekem, így írtam neki egy sms-t, hogy hiányzik. Ma nem találkoztunk, msn-en írta, hogy ez nagyon jól esett neki... Nem sokkal rá bevágott egy olyat, hogy alig várja, hogy együtt aludjunk. Teljesen kiakadtam...
Nem is válaszoltam erre, mert nem tudtam, mit reagálhatnék. Én ezt szörnyen korainak tartom, és félek, hogy csak arra kellek... Szerintetek? Holnap szerintem beszélek vele erről...
a lényeg ne hagyd magad még ilyen hamar.. ( ha nem akarod)
2009. dec. 6. 21:50
2/14 A kérdező kommentje:
Jahm, igen, ezt kifelejtettem: múltkor említette, hogy az előző kapcsolata szinte csak a szexen alapult.Azután pedig hozzátette, hogy velem komolyan gondolja.
2009. dec. 6. 21:50
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Nemhagyom még magam:D Csak folyton ezen kattog az agyam...
2009. dec. 6. 21:51
4/14 anonim válasza:
Hát nem szerinted, hanem arra kellessz, mivel ő épp az a fajta aki hamar elmondja mit akar rosszul esik..dehát én is fiú vagyok, mégis ha nem 2hét múlva hát 2hónap múlva történik meg, mert legelső perctől velünk van ez a dolog és a nőknek is ugyanúgy kell, csak épp van aki többet vár vele. Persze Mindenki másképp látja.
2009. dec. 6. 21:51
5/14 A kérdező kommentje:
Te teljesen félremagyaráztad a dolgot=) Igen, ha egy pár nem két hét múlva, akkor két hónap múlva fekszik le, ez a kapcsolat. De én azt kérdeztem, hogy vajon "csak" arra kellek neki? Hogy egy gyors numera és cső? Elbeszéltél a kérdés mellett=)
2009. dec. 6. 21:55
6/14 anonim válasza:
Nem kell beparáznod, várd ki, hogy mi lesz...
Énis attól féltem, hogy amikor először együtt alszom a barátommal egy buli után, hogy majd rámmászik, meg álmomba nekem esik, hiába kért, h bizzak benne.
De tartotta a szavát, egy ujjal sem ért hozzám.:)
És amikor elmondtam neki, h ettől féltem, akkor rosszul esett neki, h ilyen szemétségeket feltételeztem róla.
Szóval, nemhiszem,h arra hajt. lehet, h csak szeretne magához ölelni, vagy veled ébredni reggel.:)
2009. dec. 6. 22:10
7/14 anonim válasza:
Azt írta hogy alig várja hogy együtt aludjatok! Mitől is félsz? Igen, arra kellessz neki hogy... EGYÜTT ALUDJON VELED =)
2009. dec. 6. 22:16
8/14 anonim válasza:
Nem elbeszéltem, csak épp rávezetni akartalak hogy minden nő arra kell. Mégis kinek kell egy olyan aki nem engedi egy nekünk meghatározott idő után?
2009. dec. 6. 22:18
9/14 anonim válasza:
Ne add oda magad 2 hónapig, ha kitart melletted komolyan gondolta, ha nem akkor futó kapcsolatot akart. Ennyi. Mit kell ezen túlbonyolítani? Aludni meg aludhattok együtt előbb is ha leszögezed neki, hogy nincs szex és ha próbálkozik visszautasítod. Nem veszthetsz semmit.
Gondolkodj!
2009. dec. 6. 22:21
10/14 anonim válasza:
Nagyon naiv és buta vagy, ha azt gondolod, hogy ha egy pasi le akar veled feküdni, akkor az kizárólag azt jelenti, hogy csak arra kellessz neki. a férfiak mind azt akarják, már szinte a megismerkedés első percétől fogva, így vannak kódolva és kész, ezen lehet megbotránkozni, de ez van. a körítés nem mindegy: hogy csak azt akarja-e vagy közben járni is akar. ezzel csak azt akartam mondani, hogy fölösleges egy ilyen mondatból azt leszűrni, hogy biztos arra kellesz neki. ha együtt alszotok, legfeljebb nem hagyod még egyelőre magad. amit még tanácsolhatok, hogy durcizz kevesebbet, mert ez lesz az oka amiért lelép és nem az, amitől félsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!