Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy jo, ahogy elgondoltam az elso szexet?
Szoval fiu vok 18 leszek, es a baratnommel lassan oda jutunk, hogy szexeljunk is !
Elsonek en azt hiszem elvinnem valahova ahol itatnak vele egy kis mennyisegu jo vorosbort, es en is innak egy kicsit ( a lanyokra jo hatassal van no feszultseg, a fiukra pedig azzal, hogy kesobb mennek el tolle )
Aztan elmennenk haza vagy ahol majd lesz az aktus, ott varna ot egy romantikus gyertyafenyes vacsora ( hmm ez nem lesz konnyu nem tok fozni :)) ) es ott egy sztriptizzel kezdenek, olyan igazi szexyvel !( Gunther - Ding Dong Song ezzel a szammal aszem )
es aztan majd szepen ot is levetkoztetnem es aztan johet a szex!
Es mivel tudnam meg jobba tenni ezt az estet szamara, a szex kozben nagyon figyelek majd ra es az elso nekem az o boldogsaga lesz majd csak aztan az enyem, ha van meg otletetek mit kene valtoztatni ezen vagy csak siman hozzaszolnatok plz segitsetek !
ELORE IS KOSZI, es elnezest, ha esetleg egy egy helyen bonyolultan fogalmaztam volna :D
Szia!
Szerintem hogyha azt akarod hogy jó legyen az első,akkor hagyd ki ezt Gunther sz@rt...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!