Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok már nemi erőszak áldozatai? Akaratotok ellenére szexeltek veled?
nekem csak majdnem...
az ex barátomnál voltunk, buli után és nagyon piás volt még és háát...nagyon erőszakos volt én már sírtam meg kiabáltam rá...a báttyja jött át hogy mivan, és én meg otthagytam és hazaszaladtam =/
Egy nőt nem lehet megerőszakolni, max hagyja magát.
Én egy kb 90 kilós, jó erőben lévő srác vagyok, a barátnőm 45 kiló, egyszer játszottunk megerőszakolósat. Még a lábát se tudtam szétfeszíteni amikor már kifulladtam, ő meg csak röhögött... Mi lett volna akkor, ha tényleg nem akarja??
11:47
Lehet a barátnőd jó erőben van.:)
Azért gondolj bele, ha mondjuk 3 jól megtermett kiéhezett férfi akarna nekiugrani..esélye sem lenne. Szóval 1-el még lehet el lehet bánni, de többséggel nem hinném.
Amúgy ismerek egy lányt, aki részegen ment haza éjjel, és egy fickó megerőszakolta meg egy késsel felvágta a puncijától a fenekéig..úgy találták meg,hogy majdnem elvérzett. És őt egy ember erőszakolta meg. Szerencsére nekem nincs ilyen tapasztalatom. Annyi volt egyszer, hogy a kocsma mellett telefonáltam, és egy részeg, kb. 80 kilós roma a szoknyám alányúlt, meg a falhoz nyomott...reflexből olyan balost kapott, hogy hátraesett. és fogta a pofáját, mert vérzett...el is inaltam gyorsan. Meglepődtem magamon, én is 48 kg vagyok..mai napig nem tudom,honnan jött belőlem akkora ütés..de szerencsém volt.
21/L
Dúrva az a felvágásos dolog..Nem értem az ilyet,ha már megerőszakolta,meg volt az amit akart,minek kell még bántani? :S Amúgy nekem nem volt,de biztos küzdenék amíg csak tudok,utána ha már mást nem tudnék tenni,csak hagyni magam,akkor hagynám,hogy minél előbb túlesek a dolgon :( De remélem sose lesz ilyenben részem!
18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!