Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16 centis a péniszem de úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 centis a péniszem de úgy érzem túl kicsi. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 09:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudsz nagyon mit csinálni, de ez egyáltalán nem kicsi, hanem az átlagos felett van. Ez pont jó. Barátomnak is ekkora, és tökéletes vele minden az ágyban.
2009. dec. 6. 10:04
 2/16 A kérdező kommentje:
jameg még annyit h 16 éves vok
2009. dec. 6. 10:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit sírsz,21-éves korodig még nőhet!
2009. dec. 6. 11:03
 4/16 anonim ***** válasza:
A méret kérdés pont olyan butaság, mint a nőknél a mell méret. Az én barátomé is kb ekkora, és imádom, tudod ha valakit szeretünk úgy szeretjük ahogy van. Egyébként van olyan ismerősöm akinek mikor áll akkor is alig 7cm, na ez már tényleg kicsi, és mégis hatalmas sikere van a nőknél.
2009. dec. 6. 12:25
 5/16 A kérdező kommentje:
tudom h nagyon szeret a bnőm és szerinte nem kicsi,csak mindent meg akarok adni neki és nem akarom h hiányt szenvedjen bármiben is.ahogy így mondják a többiek h nekik 18-20 centis,olyan kisebségi érzésem van.
2009. dec. 6. 13:42
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha felugsz a hugycsövedbe egy faágat, nagyobb lesz.

Amúgy mindenre elég. Ha nagyobb, az már fájhat is.

2009. dec. 7. 18:34
 7/16 anonim válasza:
14centis a péniszem(14éves vagyok,igen igen nőni fog) de nemis érdekel mert tudom hogy igyis remekül áll,nőt nem érdekli méret,gondolj rá hogy ujjától elmegy akkor egy forró,szerelemtől égő pénisz mellyet csókkal,némi simogadtással,kényesztetéssel,előjátékkal,kisérsz..szóval 16centissel nemlesz gond,ugyanugy mint én 14centisemmel,elsőként nőni fog másodszor igyis teljesen kielégitő.szóval no para.Mellesleg szűz vagyok,keresem a megfelelő szűz páromat jelenleg.remélem segitettem.sok sikert!
2009. dec. 7. 21:51
 8/16 A kérdező kommentje:
köszi :D .
2009. dec. 8. 13:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Vágd le. Nem vicc, ha levágod nagyobbra nő vissza!
2009. dec. 27. 13:29
 10/16 anonim ***** válasza:
ez már nőni nem nagyon fog max 1-2 centit.
2009. dec. 27. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!