Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú fel van öltözve, hogy veszitek észre, hogy feláll neki?
Figyelt kérdés
Tudom buta kérdés, de én ilyet még sosem vettem észre! (Nem, nincs barátom most csak szeretném tudni.)
Légyszi ne röhögjetek ki :P
2009. dec. 5. 20:06
11/14 anonim válasza:
Pl. ha nem vastag nadrág vagy farmer, akkor elég határozottan dudorodik. És keményet érzel, ha odanyúlsz.:)
13/14 anonim válasza:
Én erre azt tudom mondani, h ez is egy olyan dolog, amit ki kell tapasztalni. :)
14/14 anonim válasza:
ehh :D hát nekem spec qrva gáz szokott lenni ez, kicsit vissza is fogott vagyok emiatt, mert nagyon könnyen felizgulok és...nagyon látszik :D szóval látni fogod azt, nekem spec vagy 4-5 centivel is megemelkedik a gatyám egy jó 12-14 centis szakaszon :D:D szóval elég szembetűnő...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!