Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy fiú fel van öltözve,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú fel van öltözve, hogy veszitek észre, hogy feláll neki?

Figyelt kérdés

Tudom buta kérdés, de én ilyet még sosem vettem észre! (Nem, nincs barátom most csak szeretném tudni.)

Légyszi ne röhögjetek ki :P

2009. dec. 5. 20:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
kidudorodik a gatyája azon a részen...
2009. dec. 5. 20:08
 2/14 anonim ***** válasza:
simogatod és farmeron keresztül is rendesen megérzed h ott kemény neki:)
2009. dec. 5. 20:08
 3/14 A kérdező kommentje:
De hát azon a részen mindig kicsit kidudorodik a nadrágjuk nem? Vagy mi történik "pontosan" a gatyával ilyenkor?
2009. dec. 5. 20:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Szeretném tudni, mire figyeljek :P
2009. dec. 5. 20:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
tépd le róla, ha gyanús
2009. dec. 5. 20:11
 6/14 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, hogy megnézheted e
2009. dec. 5. 20:11
 7/14 anonim ***** válasza:
nekem mindig kidudorodik ott az öv miatt ha ülök akkor meg föleg:D amugy nemtudom de nekem nyilvános helyen valahogy sose szokott pl buszon vagy suliba vagy ha igen akkor olyan dolgokra gondolok amitől lelankad:D általába elég körbenéznem:D:D::D
2009. dec. 5. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:

dudorodik a naci :) meg ha hozzáérsz (nem muszáj úgy, hogy a kezedet odarakod), esetleg hozzátolod csak úgy véletlenül a csípődet, és érzed, hogy kemény :)

amőúgy eleinte én sem vettem észre a barátomnak (tapasztalatlanság), de ma már egyből kiszúrom.

2009. dec. 5. 20:14
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez az én még elég tapasztalatlan vagyok, szóval minden (hasznos) tanácsot szívesen veszek!
2009. dec. 5. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Attól is függ hogy milyen nadrág van azon a valakin és mekkora a szerszáma, mert tudja álcázni a dolgot, ha megigazítja egy kicsit, ránézésre nem biztos hogy észre fogod venni. Igazából tényleg akkor biztos hogy észreveszed ha odanyúlsz, majd ha ott tart a dolog:)
2009. dec. 5. 20:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!