Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Attol meg szerethet, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attol meg szerethet, hogy harmasban akar szexelni?

Figyelt kérdés
A pasimml tokre szeretjuk egymast, a szexualis eletunk is jo, de az utobbi idoben mindig azzal nyaggat, hogy csinaljuk harmasban.En is az oka vagyok ennek, mert meseltem neki meg regebben, hogy volt szexualis kapcsolatom lanyokkal is, de vagyok se leszbi, se biszex, csak kivancsisagbol csinaltam.Azota folyton ezzel jon, h latni akar, mikozben egy masik csajjal csinaljuk.Mondtam neki, h ezeket a dolgokat nem csinalja az ember olyasvalakivel, akit szeret.Arra gondoltam, h meg soha nem volt ilyen elmenyben resze, marmint h ket csajjal csinalta volna, es azert akarja ennyire, de azt allitja, h csinalta mar, csak engem is szeretne latni ilyen helyzetben.Az nem lehet, h unalmas a szexualis eletunk, mert en tok bevallalos csaj vagyok, az ilyen pisi-kaki dolgokat leszamitva minden belefer.Szoval nem unatkozhat.Akkor meg mi baja?Szerintetek ez normalis?Es ha mondjuk kotelnekallok, akkor utana is mindig akarni fogja, nem?
2009. dec. 5. 19:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Engem a feleségem belerángatott az egy lány két fiú szexbe. Nem tagadom, még így sem volt rossz, de mit nem adnék, ha két lány kényeztetne!
2010. jan. 26. 16:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!