Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attol meg szerethet, hogy harmasban akar szexelni?
Figyelt kérdés
A pasimml tokre szeretjuk egymast, a szexualis eletunk is jo, de az utobbi idoben mindig azzal nyaggat, hogy csinaljuk harmasban.En is az oka vagyok ennek, mert meseltem neki meg regebben, hogy volt szexualis kapcsolatom lanyokkal is, de vagyok se leszbi, se biszex, csak kivancsisagbol csinaltam.Azota folyton ezzel jon, h latni akar, mikozben egy masik csajjal csinaljuk.Mondtam neki, h ezeket a dolgokat nem csinalja az ember olyasvalakivel, akit szeret.Arra gondoltam, h meg soha nem volt ilyen elmenyben resze, marmint h ket csajjal csinalta volna, es azert akarja ennyire, de azt allitja, h csinalta mar, csak engem is szeretne latni ilyen helyzetben.Az nem lehet, h unalmas a szexualis eletunk, mert en tok bevallalos csaj vagyok, az ilyen pisi-kaki dolgokat leszamitva minden belefer.Szoval nem unatkozhat.Akkor meg mi baja?Szerintetek ez normalis?Es ha mondjuk kotelnekallok, akkor utana is mindig akarni fogja, nem?
Neked van igazad, ha igazán szeretne,nem kérne olyasmit,amit te nem akarsz. Hogy lehet ilyen? Mondd el neki, hogy mondjuk nem bírnád elviselni,hogy ő más nőt is megérint..mert nem lehet elkerülni egy 3-as dolognál..Másrészt hanem vagy bi/leszbikus, akkor valószínűleg cseppet sem hiányzik egy nő érintése. Szóval ezek már kizáró okok számodra. Ha ezt nem érti meg,akkor egy önző s*ggfej(már bocsi), és meggondolnám a helyedben, hogy valójában mit is akar tőled.
2009. dec. 5. 19:38
2/11 anonim válasza:
attól, hogy erre vágyik, még szeret. én is csinálnám hármasban a barátnőmmel:D
de a nyaggatás már fura. én nem kérem, mert ő nem akarja.
2009. dec. 5. 19:42
3/11 anonim válasza:
Szeret persze:)nekem is volt ilyen barátom:)valószinüleg azért akarja ennyire a hármas sexet,mert emlitetted neki és kiváncsi,na meg férfiból van és örül,hogy ilyen csaja van,hogy ezt bevállalja.szerintem ebben semmi rossz nincs,ha meg mégis elhagyna ezekután akkor sirni nem érdemes utánna,de itt tutira csak az lehet,hogy kiváncsi,látni akar téged,ugyhogy te döntöd el belemész-e vagy sem,viszont ha nagyon nem akarod,akkor ne menj bele,sose hagyd,hogy rád eröltessenek dolgokat,ha szeret akkor megérti,csak akkor meg mondhatja azt,hogy "minek emlitetted neki,hogy voltál már többes sexben,ha meg most nem akarod",ez sajna ilyen hülye helyzet,de mindneképpen ugy dönts ahogy szeretnél,ha akarod akkor nyugodtan,ha nem akkor nem és értse meg.De nincs ebben semmi rossz,szerintem szeret téged,mert rád kiváncsi nem pedig a másik csajra akivel még lennétek együtt,szóval nyugodj meg:)nem unalmas a sexuális életetek,sőt örül,hogy ilyen beválalós csaja van:)
2009. dec. 5. 19:44
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor jo:-)Akkor valoszinuleg kotelnek allok:-)
2009. dec. 5. 19:51
5/11 anonim válasza:
Ha szeretne, akkor nem akarná hármasban.
2009. dec. 5. 20:01
6/11 anonim válasza:
Ha neked rossz érzésed van ezzel kapcsolatban, nem kéne kötélnek állnod. Voltam már két lánnyal, de a mostani szerelmemmel sosem tudnám csinálni ezt. Gondolj bele, hogy mit éreznél, hogy egy másik lányt ölelget, és ezalapján dönts. Ha nem hagy benned rossz érzést... akkor te se szereted őt.
2009. dec. 5. 20:08
7/11 anonim válasza:
Te nagyon buta lány vagy! Ne is haragudj!
Sztem nem szeret a pasid. És máskor is csajjal kell majd leszbizned.
Ha nem vagy leszbi mit akarsz egy másik nővel?
adj neki egy kritériumot:
Először 2 férfivel csináljátok (az sokkal jobb, mert így téged 2 pasi kénysztet egyszerre)
--és ha ez megvolt jöhet a lány is.
Ha a két pasisra nemet mond, akkor te is mondj nemet a lányra. De fontos, hogy a fiúval legyen először.
2009. dec. 5. 21:16
8/11 anonim válasza:
Háhá, ez nem hülyeség. Mondd, hogy te meg szeretnéd két pasival, és nézd meg a reakcióit... Aztán dönts te is aszerint.
2009. dec. 5. 21:55
9/11 anonim válasza:
a két pasi egy lány jóóó ötlet... sztem soha többet nem fog téged ilyenekkel nyaggatni :DD
és arra is gondolj, ha a fiúdnak engeded, hogy a szemed előtt megcsaljon, akkor nagyobb valószínűséggel fog a hátad mögött is a jövőben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!