Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsinylem a pasim méretét,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsinylem a pasim méretét, nem annyira jó vele a szex. Van rá vmi megoldás?

Figyelt kérdés
Elég kellemetlen egy kérdés, de milyen megoldás lehet szerintetek arra, ha számomra nem elég nagy a pasim farokmérete? Nem kell arra gondolni, hogy számomra a méret a lényeg és telhetetlen vagyok, nameg h már szétb*sztak, mert egyáltalán nem így van. Viszont kicsinylem ahhoz, hogy el tudjak menni, tehát nem annyira jó vele így a szex. :S
2009. dec. 5. 19:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
A misszionáriust szoktuk inkább, de nem az igazi. Tehát én magam sem értem néha, h mi a baj. Ha mégis én lennék kitágulva jobban, akkor mivel lehetne ezt "leküzdeni" úgymond?
2009. dec. 5. 19:42
 12/27 anonim ***** válasza:

Hát már nem is rosszból,de elég béna lehet a pasid,ha nem tud kielégíteni.Nem kell ahhoz nagy cerka,se h sokáig bírja.Orálról,meg ujjazásról nem is hallotatok?

Ha ő elmegy után kielégít téged úgy és mindenki happy!

2009. dec. 5. 19:45
 13/27 anonim ***** válasza:
a egyik dolog, hogy kb 10 centiméter a hüvely belső része, amin érző ideg is található...10 centis farok se túl nagy, de elviekben ezzel is lehet úgy ügyeskedni hogy jó legyen. a másik meg, hogy ha hüvelyi orgazmusra képtelen vagy függően pasitól vagy függetlenül -mert ennek más okai is lehetnek- akkor ott van a csikló izgatása, amihez elég a kéz, nyelv..stb. legmélyebbre akkor hatol, ha ő van hátul, de ha lovagolsz, akkor viszont te tudod irányítani, és saját magad élvezetéhez is igazítani a dolgokat :)
2009. dec. 5. 19:46
 14/27 anonim ***** válasza:
feküdj oldaladra, a pasid mek úgy hatol beléd hogy az oldali lábad amelyik oldaladon fekszel a lábai közt van. vagy van felcsatolható müdákó. (de ezt azthiszem rossz néven venné) de hüvelyi orgazmusra vársz, az lehet hogy nem megy. mert olvasatom szerint ritka dolog. én ugy szeretkezem a párommal hogy adok neki orgazmust. ami csiklóizgatást nem nélkülöz. (nemcsak ujjal de szájjal is lehet)(közben dugom is ujjazom is) (lefogom a kezeit, megkarmolom a hátát) (megszidom , csunyán beszélek vele) (hihi) ha elérte az orgit, akkor jövök én. kérd meg arra hogy ugy dugjon hogy kissé oldalirányban is hogy a hüvelyfalat is jobban izgassa. (30f)
2009. dec. 5. 19:47
 15/27 A kérdező kommentje:

19:45! Ujjazás és orál is szokott lenni...

hüvelyi orgazmusra, pedig alapból képes vagyok, tehát nem ezzel van a gond, ezt biztosra tudom.

Azért köszi a válaszokat:)

2009. dec. 5. 19:53
 16/27 anonim ***** válasza:

akkor meg szerezz be vibrit, csináljátok előjáték gyanánt...-akkor is elmész- aztán a pas is csak alakít valamit mondjuk legalább a csiklóddal játszon, ha elment, akkor mondd h folytassa a vibrivel, és akkor megint lesz...

amúgy miközbe csinálja semmit sem érzel? tehát nem érzed h közelítesz, vagy olyat hogy más majdnem ott vagy?

2009. dec. 5. 19:56
 17/27 A kérdező kommentje:
hüvelyi úton nem, csak ha a csiklómhoz hozzáér, tehát együtt a kettőnek a hatása... de az sem az ő vagy az én ujjával, hanem szimplán a hasa aljával, vagyis ahol kb. odaér, ha érted mire célzok helyileg.
2009. dec. 5. 19:58
 18/27 anonim ***** válasza:
Mivel védekeztek?
2009. dec. 5. 21:52
 19/27 anonim ***** válasza:
...ha alapból csak arra figyel, h neki mi a jó, akkor nem csak a mérete a gáz!...és szerintem jobb, ha erről felvilágosítod...mert különben sohasem fogod élvezni vele...
2009. dec. 5. 22:44
 20/27 A kérdező kommentje:
nem védekezünk, azaz megszakításos
2009. dec. 5. 23:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!