Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinylem a pasim méretét, nem annyira jó vele a szex. Van rá vmi megoldás?
Figyelt kérdés
Elég kellemetlen egy kérdés, de milyen megoldás lehet szerintetek arra, ha számomra nem elég nagy a pasim farokmérete? Nem kell arra gondolni, hogy számomra a méret a lényeg és telhetetlen vagyok, nameg h már szétb*sztak, mert egyáltalán nem így van. Viszont kicsinylem ahhoz, hogy el tudjak menni, tehát nem annyira jó vele így a szex. :S2009. dec. 5. 19:20
1/27 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem még odaírni, hogy ezt vmilyen pózzal elő lehetne-e segíteni, mert így nem igazán fain, hogy ő elmegy és tudja élvezni, én viszont nem, és gyakran emiatt semmi kedvem a szexhez, vagy fél óra után megunom..
2009. dec. 5. 19:22
4/27 A kérdező kommentje:
ezért dobni biztosan nem fogom, mert szeretem
2009. dec. 5. 19:25
5/27 anonim válasza:
Hát az eggyik a kutyapóz,a másik meg ha te vagy felül lovagló pózban.
6/27 anonim válasza:
Első vagyok, örülök hogy ezt hallom, hogy ezért nem dobod:) Amúgy én is a misszionárust ajánlanám, de igazából csak Te tudod ki tapasztalni, hogy melyik pózban érzed őt a legjobban. Kísérletezzetek bátran, szerintem meg fogod találni melyik az igazi
7/27 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van azt próbáljátok. Nekem is egy haverom haverjának anyja mondta... hehe
9/27 Tutujka válasza:
Nem is biztos, hogy a fiúddal van baj.
Nem akarok hülyeséget tanácsolni, de ha lehet akkor szerezz be egy, a fiúd méreténél nagyobb vibrátort.
Ha az kielégít, akkor valóban a sráccal van baj.
Nem írtad mekkora a cerkája.
Ha az átlagban benne van, akkor viszont Te vagy az átlagosnál tágabb.
Nem is biztos, hogy Neki kellene orvoshoz fordulnia.
Próbálkozzatok, intim tornával.
10/27 A kérdező kommentje:
Hát nem túl nagy, azt meg kell hagyni, különben én sem állítanám, h vele van a baj. Persze nem csak a saját igényét nézi, viszont mégsem "rólunk" szól az együttlét, hanem inkább "róla", miután csak neki tökéletes.:S Ezt konrkétan nem fogom neki elmondani, hiszen biztosan rosszul érintené.
2009. dec. 5. 19:39
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!