Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete lettem 18 éves, és anyámmal, mamámmal élek. Szűz vagyok, az ajtómon nincs zár, se a fürdő ajtaján. Így csak akkor tudok masztizni, ha senki nincs itthon. Havi 1x. Mi a véleményetek ról? 18/F.
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 16:27
1/15 anonim válasza:
Zár nélkül is megoldható, megfelelő időpontban, csak kicsit rázósabb. :)
Egyébként nincs kedved randizni egy szűz pasival? :P
2/15 anonim válasza:
és mikor fürdesz akkor miért nem jó?? gondolom csak nem nyitnak be közben:)
4/15 anonim válasza:
16:28-as b.uzi-e vagy? :D
Amugy szerintem ez gáz, ha akarnál siman nyomathatnád máskoris, te fatökű
5/15 anonim válasza:
Hát de hallod, nekem is azt kell mondanom, mint itt az előbbi válaszoló.. Ha tudják, hogy fürödsz nem hiszem, hogy rádnyitanának.. És hát ha elkapnak is ne aggod ők is csinálták akkoriban. :) Sőt ismerek egy 42 éves nyilt nőt is aki bevallotta a férje mellett még ebben a korban is néha masztizik. :) Szóval hajr'
6/15 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz a lakáshoz? Keress egy elhagyatott helyet a környékeden!
7/15 anonim válasza:
Akkor tudsz masztizni, amikor senki nem látja. ha becsukod az ajtót, nem fognak bejönni. Ha meg be akarnak, mond meg, hogy ne. Ha meg egyszer benyitnak, az kínos, de legalább nem jönnek be többször.
8/15 sütyö válasza:
Engem már nem egyszer rajtakaptak:D Elég kínos nem mondom de most már akárhányszor csak zenét halgatok vagy filmet nézek,és becsukom az ajtót, hogy ne zavarjam őket már hangos kopogás és pár másodperc kihagyás után nyitnak be:D nyugodtan, én azt mondom,vagy szerez egy barátnőt:D
9/15 anonim válasza:
a fiuk tudnak masztizni??:D
16:08/1 szerintem ezt érthette félre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!