Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenére (konkrét számra) szeretkezzünk a párommal?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam tőle egy gyönyörü csipkés tangát. Ma áttjön és szeretnék neki egy kis "bemutatót" tartani az új bugyiban.
Milyen zenére legyen a bemutató(sztriptíz)féleség és milyen zenére szeretkezzünk?(Guru Josh Project-Infinity-ez a szám már megvolt)
Ti milyenre probáltátok?
Kíméljetek a bunkó válaszoktól, köszönöm!
L, 19
2009. dec. 5. 16:23
11/20 anonim válasza:
jesszus... guru josh hallgatnak..akkor gondoljátok majd rockra fog vetkőzni?? :D:D istenem...
13/20 anonim válasza:
Én szexeltem már hardcorera meg nótár maryra is ..
komolyan :)
14/20 anonim válasza:
Streptease? Madonna: La Isla Bonita! ...nekem nagyon bejön! Amúgy meg láttam már erre a zenére profi sztriptízt is, nagyon ott volt!
15/20 anonim válasza:
ki az a marha aki erre a pimpimpinre kezdene vetközni a pasinak? :D
17/20 A kérdező kommentje:
Senki nem táncolna a "pimpim"micsodára, szóval nem értem, ha valakinek nincs ötlete ne írjon. A normálisaknak meg köszönöm!:)
2009. dec. 6. 01:13
18/20 anonim válasza:
keress egy zenét amit mind2en szerettek és biztos jó lesz ;)
19/20 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=9aBAMnIUi8Y
a Sade számok nagyon jók,ha romantikus szeretkezős zenét akarsz:P
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!