Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A friss kapcsolatomban a párom imádja állítólag ha orálisan kielégítik, de én meg nem szeretem lenyelni. Azt mondta úgy hozzá se kezdjek. Nem szeretem se a szagát se az ízét. Változtatni lehet e rajta? Mit tegyek?
2. válaszoló vagyok megint. ^^
Az ananász állítólag tényleg beválik.
Még az előző választ kiegészíteném azzal, hogy ezt az "akkor hozzá se kezdjél" dumát szerintem csak dacból/sértődésből mondta.
Még mindig 2. válaszoló xD
Lehet enni zellert is + a kávét mellőzni. Állítólag a colától is jobb íze lesz. Csak a cola meg nem egészséges. :-/
Vannak ízesített óvszerek, azzal kivédheted az ízt és a szagot is valamennyire. Tovább fog tartani neki, de talán szívesebben csinálod így, és végül is elérte amit akart. Egy próbát mindenesetre megér. Ha neked így bejön, de ő panaszkodik a "tompítás" miatt, akkor megmondod hogy vagy így, vagy sehogy.
Lenyelni egyébként én sem szeretem, meg csinálni sem már akkor amikor közeleg a "vég", mert akkor már bőven van előváladék is :S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!