Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik óvszer a legjobb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik óvszer a legjobb?

Figyelt kérdés
Légyszíves márkát és azon belül típust is írjatok!
2009. dec. 5. 08:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

19:33-nak: igen is van hogy nem lehet benne semmitse érezni! Hidd el ezt embere válogatja...és részben igazad van mert a legtöbb ember azért érez benne de ott van a tudat hogy mennyivel jobb gumi nélkül!

Mi eddig gumival védekeztünk túlvagyunk több mint 100 aktuson de nekünk nem jött be...

Nekem az vele a bajom hogy fel kell húzni(tehát nálad kell lennie nem mehet spontán akárhol), lohaszt, elcsúszik, igazgatni kell vagy nemérzel semmit esetleg ki is szakad, nem lehet röktön folytatni, nagyon tompít, van olyan hogy semmitse érzek....és sajna a párom is ilyen gondokkal küzd...sőt még csípi is és gyulaldása lett a gumitól! Szerintem neked is illúzióromboló lenne ha azt mondaná egy nő hogy csíp meg nem így képzelte a sexet...de guminélkül jó, úgy olyan...:S

Meg nekem is elég illúzióromboló hogy nem érzem közvetlen a párom...sokszor tényleg csak annyi hogy meleg és puha(ciki az is amikor tolod és nemtudod hogy benne-e vagy annyira semmitse érzel):S

Meg én úgy vagyok vele egy idő után kerüljön le a gumi...ez egyfajta bizalom...gumival eleinte kell, vagy alkalmi partnereknél, nameg a k*rváknál...esetleg ha gomba van vagy valmi tehát néha de nem mindíg.

Én nem azt mondom hogy rossz a sex gumiban de mér vezessek trabantot ha lehet ferrárim is? És ez kölcsönös mert nekünk oda-vissza tompít...és elég sokszor élvezhetetlenné teszi neki is meg nekem is. Mi áttérünk tablettára...igazából nem is a fogamzásgátlás miatt de a nődoki felírta neki menszesz beállítására teáht muszály...gumiba meg úgy se nagyon csinálhatnánk mert így is fél hónap volt mire elmúlt a gyulladása:S

Az ovszer ilyen...

Valakinek bejön...nekünk nagyon nem.

17/F

2009. dec. 8. 23:42
 22/24 anonim ***** válasza:
22:03 odaírtam hogy megbízható :P kb 30x csináltuk azzal és semmmi gond nem volt vele :P
2009. dec. 9. 11:56
 23/24 anonim válasza:
PREVENTIVO!! Rossmannba lehet kapni, 12db-os csak 760 ft!!!! és nagyon jóó kényelmes, nem szakad el!!!!mindnekinek csak ajánlani tudom!!!! ien durex 3db-os 600-800ftért ugyan máár. . . .
2011. okt. 9. 15:17
 24/24 anonim válasza:
őő típuson belül pedig aa, sensitive,vagy lehet nem az a neve lényeg h világoskék csomagolású.
2011. okt. 9. 15:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!