Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik óvszer a legjobb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik óvszer a legjobb?

Figyelt kérdés
Légyszíves márkát és azon belül típust is írjatok!
2009. dec. 5. 08:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Masculan penge volt hónapokig, nem az ár vagy a márka a mérce itt se. A szabványokat betartják, a többi rajtatok múlik.
2009. dec. 8. 17:28
 12/24 anonim ***** válasza:
Durex
2009. dec. 8. 18:09
 13/24 anonim ***** válasza:

Mi Lifestyle Ultra Thin-t használtunk eddig majdnem mindíg...sokszor csípte a párom és úgy néz ki attol lett gyulladása...ez nem minősíti a gumit mert jónak jó mert vékony de nem szakadt ki még sose pedig túl vagyunk már a 100aktuson! Ezekszerint ő allergiás a gumira:S Mármint nőgyógyász azt mondta neki...most áttérünk a foggátlóra ami amúgy is muszály neki szedni mert orvos írta fel ciklus beállításra:S Tehát jól meg van csavarva az egész!

Ennek ellenére Lifestylet ultrathint ajánlani tudom...kényelmes...pl a rako engem szorított! Sajna ebből is látszik hogy valaki nem bírja a gumit(aztán lehet a sikosítóanyag a ludas ami rajta van)!

17/F

2009. dec. 8. 18:26
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem. A barátom panaszkodik h nem sokat érez ovszerrel. Milyen fajta ovszert tanácsoltok? Gondolom vékonyabb kellene...
2009. dec. 8. 18:37
 15/24 anonim ***** válasza:

Néhányat már kipróbáltam én is, alapvetően egyikkel sem volt baj. Még az elején Durex, aztán néha-néha Lifestyle, mostanában pedig Mondos. Hogy mi alapján változtattam? Mindig azt vettem, ami éppen a legközelebb volt, vagy abban az üzletben, ahova napi szinten bejártam vásárolni. Egyikkel se volt probléma, sose szakadt semelyik.

Az utolsó válaszadónak üzenem, hogy szerintem kamu, hogy a barátja nem nagyon érez semmit. Persze ez csak akkor igaz, ha már évek óta használ óvszert. Eleinte valóban mérsékeltebbek az ingerek gumiban, de abszolút hozzá lehet szokni szerintem és semmi baj sincs vele. A hölgypartnernek nem kell hormonokkal tömnie a szervezetét (persze léteznek egyéb művi eszközök is - spirál, hurok - de ezeket sokan macerának tartják (egyetértek), mivel időszakonként ellenőriztetni is kell, meg jó néhány évente ezeket is kell szüneteltetni, ezért "sokkal egyszerűbb" esténként bekapni egy tabit. Én gumi-rárti vagyok! F/41

2009. dec. 8. 19:33
 16/24 anonim ***** válasza:
"gumi-párti" - bocsi elgépeltem :)
2009. dec. 8. 19:34
 17/24 anonim ***** válasza:
mi a Durex Love-val kezdtük:) most ugyan úgy Durexet használunk,de gyümölcsöset:)
2009. dec. 8. 19:43
 18/24 anonim ***** válasza:
A legjobbnak a Durex Elite-t (lila) találtuk... Próbáljátok ki:P
2009. dec. 8. 20:08
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem igazából a Rakko 12mix. Sok is van benne, megbízható, olcsó.
2009. dec. 8. 20:43
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább legyen drágább.. és biztosabb. Amikor veszed jusson eszedbe, hogy a gyerek is sokba kerül majd:D
2009. dec. 8. 22:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!