Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » [Lépjek, vagy ne? ] Elég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

[Lépjek, vagy ne? ] Elég bizarr helyzetben vagyok, nem is tudom van-e megoldás. Írjon aki már esetleg volt hasonló helyzetben, vagy van építő jellegű ötlete! (részletek lent)

Figyelt kérdés
Van egy barátom, öt éve vagyunk legjobb spanok, neki is és nekem is van barátnőm, ő is nagyon szereti az övét, én is az enyémet, talán még szerelmes is vagyok, viszont szexuálisan vonzódom a haveromhoz is. Csak hozzá, semmilyen más férfi nem izgat. Ő viszont eléggé, tetszik is, és szívesen lennék vele együtt. Azt szeretném ha néha-néha együtt lennénk, de közben maradna minden a régiben (a lányokkal). Nem tudom eldönteni, hogy mit csináljak, nem akarom megcsalni a barátnőmet, nem akarom elveszíteni a barátomat, és nem akarom elrontani egyik kapcsolatot sem, viszont ez belülről emészt fel ha magamban tartom és nem beszélek róla senkinek. Úgy érzem, hogy talán ő is benne lenne a dologban, vannak olyan kijelentései, dolgai ami alapján ezt gondolom. Lépjek, vagy ne? f/19
2009. dec. 4. 22:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 07:06 -os tudnál még írni pár sort, hogy nálatok hogy kezdődött, ki kezdeményezett, hasonlók. Előre is köszi
2009. dec. 5. 12:57
 12/14 anonim ***** válasza:

hm, nagyon ismerős helyzet... meg az érzés is. Én is beszélgetnék róla valakivel szívesen.

ha gondolod írhatsz privát üzenetet. :)

2009. dec. 5. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:

07:06-os vagyok.

Nálunk ez úgy kezdődött,hogy tavaly nyáron egy kabinban vetkőztünk a strandon,és akkor láttam először a haverom farkát...ami igencsak méretes volt az enyémhez képest,és ennek hangot is adtam.Mondtam neki,hogy szép méretes farkad van,és viccesen közöltem vele,hogy rendesen beindultam rá....és valóban éreztem is ,hogy kezdek keményedni.Akkor per pillanat egy kézlegyintéssel,és egy röhögéssel elintéztük a dolgot...de ezek szerint elindult az ő fantáziája is ,és elkezdtünk beszélgetni a maszturbálásról,hogy ki mikor kezdte,és hogyan.És délután már nálunk otthon folytattuk élőben.Persze azóta már sok mindennel kibővítettük a mi kis titkos találkáink "repertoárját" ami már kettő éve tart,és olyan heti 1 alkalommal ismétlődik...és ezzel párhuzamosan mindkettőnknek van külön-külön is barátnőnk is.Hangsúlyozom,hogy egyáltalán nem befolyásolja a kettőnk kapcsolata.... a lányokkal folytatott kapcsolatunkat.

2009. dec. 5. 21:51
 14/14 anonim válasza:
Szia, én lány vagyok, de nekem volt már olyan barátom aki mellettem jött rá hogy vonzódik egy sráchoz és a srác is hozzá...és így mi inkább szakítottunk hogy boldog legen és azóta is szinte legjobb barátok vagyunk, de szerintem vigyázz, mert náluk is csak ilyen kalandnak számított de mára már szerelem let belőle, szóval vigyázz, ha hogy hogy döntesz, bár vannak olyanok akiknek ez csak sex de lehet hogy többis lesz belőle, ezt azért mérlegeld...
2009. dec. 13. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!