Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
[Lépjek, vagy ne? ] Elég bizarr helyzetben vagyok, nem is tudom van-e megoldás. Írjon aki már esetleg volt hasonló helyzetben, vagy van építő jellegű ötlete! (részletek lent)
hm, nagyon ismerős helyzet... meg az érzés is. Én is beszélgetnék róla valakivel szívesen.
ha gondolod írhatsz privát üzenetet. :)
07:06-os vagyok.
Nálunk ez úgy kezdődött,hogy tavaly nyáron egy kabinban vetkőztünk a strandon,és akkor láttam először a haverom farkát...ami igencsak méretes volt az enyémhez képest,és ennek hangot is adtam.Mondtam neki,hogy szép méretes farkad van,és viccesen közöltem vele,hogy rendesen beindultam rá....és valóban éreztem is ,hogy kezdek keményedni.Akkor per pillanat egy kézlegyintéssel,és egy röhögéssel elintéztük a dolgot...de ezek szerint elindult az ő fantáziája is ,és elkezdtünk beszélgetni a maszturbálásról,hogy ki mikor kezdte,és hogyan.És délután már nálunk otthon folytattuk élőben.Persze azóta már sok mindennel kibővítettük a mi kis titkos találkáink "repertoárját" ami már kettő éve tart,és olyan heti 1 alkalommal ismétlődik...és ezzel párhuzamosan mindkettőnknek van külön-külön is barátnőnk is.Hangsúlyozom,hogy egyáltalán nem befolyásolja a kettőnk kapcsolata.... a lányokkal folytatott kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!