Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » [Lépjek, vagy ne? ] Elég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

[Lépjek, vagy ne? ] Elég bizarr helyzetben vagyok, nem is tudom van-e megoldás. Írjon aki már esetleg volt hasonló helyzetben, vagy van építő jellegű ötlete! (részletek lent)

Figyelt kérdés
Van egy barátom, öt éve vagyunk legjobb spanok, neki is és nekem is van barátnőm, ő is nagyon szereti az övét, én is az enyémet, talán még szerelmes is vagyok, viszont szexuálisan vonzódom a haveromhoz is. Csak hozzá, semmilyen más férfi nem izgat. Ő viszont eléggé, tetszik is, és szívesen lennék vele együtt. Azt szeretném ha néha-néha együtt lennénk, de közben maradna minden a régiben (a lányokkal). Nem tudom eldönteni, hogy mit csináljak, nem akarom megcsalni a barátnőmet, nem akarom elveszíteni a barátomat, és nem akarom elrontani egyik kapcsolatot sem, viszont ez belülről emészt fel ha magamban tartom és nem beszélek róla senkinek. Úgy érzem, hogy talán ő is benne lenne a dologban, vannak olyan kijelentései, dolgai ami alapján ezt gondolom. Lépjek, vagy ne? f/19
2009. dec. 4. 22:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%

a megcsalás az megcsalás, bárkivel is

ha nem megy másképp, szakíts mindkettővel, és kezdj új életet

2009. dec. 4. 22:49
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
mekkora hülye vagy! hagyd a francba a csávót nelégy már köcsög buz.i! mekkora szánalom vagy már térj észhez... törődj a barátnőddel inkább
2009. dec. 4. 22:51
 3/14 anonim ***** válasza:
17%

nehéz a helyzet... ugy gondolom ha elmondod a haverodnak, és visszautasit, megromolhat a barátság.

ha belemegy, megcsalod a barátnődet ami nem szép dolog. szerintem bár ehéz ezt mondani, jobb lenne ha minden maradna a régiben, ha nehéz is, mert ha lépsz elveszithetsz valakit.

vagy menj biztosra, és ha tuti h a haverod is belemenne, mérlegelj. ki a fontosabb... a lány vagy a pasi.. válassz, és ne csapj be senkit

probálj közeledni valahogy a haverodhoz, érintések poénos beszlások (szitu adja) és figyeld a reakcioját.. ha benne van a dologban, és csak akkor(!!!) ha már tuti össze fog jönni, szakits a lánnyal..20L

2009. dec. 4. 22:59
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem hagyd ki a homokbúvárkodást, pajti.
2009. dec. 4. 23:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Járt utat, járatlanért ne hagyd el...
2009. dec. 4. 23:09
 6/14 anonim ***** válasza:

utolsó: ha eszerint a mondás szerint élt volna mindenki, még mindig a fán ugrálna az egész emberiség...

ettől függetlenül a posztoló kommentjére azt mondom, csináljátok négyesben a csajokkal együtt, menet közben lehet puhatolózni, és kockázat nélkül gyűjthetsz infot.

hajrá.

2009. dec. 4. 23:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Ez a négyesben dolog nem is rossz ötlet :D, de amúgy igazatok van, a megcsalás az megcsalás... abban majdnem biztos vagyok, hogy benne lenne a dologban 90%, de a barátnőmmel meg nem csinálhatom ezt. Arra is gondoltam, hogy lehet csak kíváncsi vagyok a dologra és azért izgat ennyire mert tilos, és nem szabad. Tiltott gyümölcs story. Lehet majd ha szinglik leszünk mindketten. Amúgy meg ez a szánalom vagy blablabla, elhiheted, hogy nekem sem ez a legjobb érzés ami létezik, és nem azért érzem, mert akarom. Neked is vannak olyan dolgaid amiken nem tudsz változtatni, és egy embernek az intelligenciája mérhető abban is, hogy mennyire tudja elfogadni a számára szokatlan, "érthetetlen" dolgokat. És nincsenek előítéletei, csak mert más az ő normáinak nem megfelelően érez, vagy viselkedik.
2009. dec. 5. 00:02
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

Én nem örülnék, ha egy barátom kijelentené, hogy vonzódik hozzám, de szerintem a barátságunkat nem rengetné meg. Mondjuk én eléggé liberális vagyok ebben a témában.

21/F (és nem vagyok meleg)

2009. dec. 5. 01:06
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez valóban egy bizarr helyzet...de közel sem annyira bonyolult mint ahogy te látod.Főleg akkor nem...mint a hogyan írod,hogy szinte 90%-ra érzed,hogy a barátod is benne lenne.Ez lényegesen megkönnyíti a dolgot.Ez szerintem mind a kettőtök részéről egy enyhe biszexuális hajlam,és egyáltalán nem zárja ki azt,hogy a barátnőitek mellett úgy 2 hetente ti is össze ugorjatok.Én voltam egy hasonló szituációban illetve vagyok is,és a kettő nem zárja ki egymást mert merőben más érzésvilág mind a kettő...mint érzelmileg,és érzékileg is.Egyik sem hasonlítható a másikhoz.Az egyik fantasztikus(nővel)....a másik pediglen még fantasztikusabb..:)(a barátoddal)
2009. dec. 5. 07:06
 10/14 anonim ***** válasza:
grupizatok lehet abba benne lenne mind a ketto nem tom en nem voltam ilyen helyzetbe de ha megcsalod a baratnodet egy fiuval az neki sokkal megalazobb lesz mintha egy lanyal tened tonkre tened a csaj lelki vilagat szoval okosan necsald meg kerdez ra h benne lennek egy ilyen dologba es akkor nincs megcsalas es az is meg van amit szeretel voln ha bele menek
2009. dec. 5. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!