Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon ciki volt ez a helyzet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki volt ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Tegnap este a barátom kézzel izgatta a csiklómat, és végre sikerült elmennem. Ez volt az első, hogy csúcsra jutottam a barátommal. És ahogyan feküdtem, vigyorral az arcomon, és éppen élveztem az orgazmusom utolsó pillanatait, kiszaladt egy puki. Nem volt nagy, de mégis. Olyan égőnek találtam. Végre elértem a barátommal a csúcsra, és így köszöntem meg. Ő nevetett egy jót rajta, annyit mondott, hogy ne foglalkozzak vele, látszik, hogy tényleg elengedtem magam. De én mégis rosszul érzem magam ettől. És ráadásul pont az oldalamon feküdtem, szóval a fenekem pont a barátom felé nézett. Olyan szörnyű ez az egész. Nagyon égő volt? A barátom csak azért mondta, hogy nem zavarta, hogy nehogy megsértsen? Ezentúl mindig ez lesz majd? Pedig olyan jó, hogy végre sikerült orgazmust elérnem.
2009. dec. 4. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne foglalkozz vele, előfordul az ilyesmi :)
2009. dec. 4. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, hidd el a barátodat egyáltalán nem zavarta, örült hogy a csúcsra juttatott =)

Engem sem zavart volna a legkevésbé sem =)

2009. dec. 4. 22:47
 3/11 anonim válasza:
sok mindenkivel előfordult már, sztem nem olyan gáz, főleg, ha a barátod ilyen megértő. meg most már fölösleges emiatt rágódnod, úgyse tudod visszacsinálni, és nem hiszem, hogy emiatt szakítana veled.
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt már ilyen :) sőt, volt hogy majdnem lepisiltem XD De télleg nem zavarja őket, ez kb olyan minthogy sex közben nem zavarja ha hurkás a hasad, csak te problémázol rajta
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csinálj belöle gondot, ilyen mindenkivel elöfordulhat. A barátod rendesen reagált, neki van igaza.

Persze ez nem jelenti, hoyg mindig igy lesz, de ha néha mégis, akkor es baj.

2009. dec. 4. 22:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta, nem érdekli, akkor higgy neki. Megértelek, én is jártam már hasonlóan, de emiatt nem fog kiábrándulni belőled. Elvégre ez is az emberi test működésének része, az meg, hogy pont rosszkor jött, előfordul. Legközelebb már te is nevetni fogsz rajta.
2009. dec. 4. 22:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban alapból nem szabad problémázni azon, ha kicsúszik egy puki - nehogymár a legjobban szeretett ember előtt, akivel mindent megosztasz, akarsz másnak látszani (olyannak, aki sosem... jah...)

Igazából ezzel semmi probléma. Legalábbis engem biztosan nem zavarna egy ilyen. (Hogy egészen pontos legyek: nem zavart :))

2009. dec. 4. 23:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Télleg ne foglalkozz ezzel. Sőt ne szorongj.. Engedd el magam. Nehogy már ettől félj legközelebb! Ha most is ezen szorongsz, legközelebbi alkalmatokkor is ezen fogsz izgulni?? NE NE NE!

Az milyen volt szerintetek, amikor barátom a vállárakapott és elkezdett velem ugrálni, közben jól nyomta a vállával a pocim.. és hát .. nah:D

a NYAKÁBA PUKIZTAM:D olyat nevettünk rajta, de szégyeltem magam, mint az állat:D

Azóta is néha megemlíti, felhozza, vagy példálózik. Nagyon vicces olyankor:D UTÓLAG:)

Szóval, nevess rajta te is:)

Szex közben meg a puncid fog olyan hangot adni :P

L18

2009. dec. 5. 00:58
 9/11 anonim válasza:
20%
nagyon gáz, legyél öngyilkos
2009. dec. 5. 01:00
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
NEM GÁZ. (vagyis technikailag.. na mindegy)
2009. dec. 5. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!