Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki bekapta már a lábujjait...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki bekapta már a lábujjait kíváncsiságból, hogy milyen őket bent érezni a szájban?

Figyelt kérdés
Nem a lábfetisisztákra gondolok.. bár az is érdekelne, hogy egy, a másik nemhez vonzódó lábfet. bekapja-e a sajátját
2009. dec. 4. 20:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Egyébként azt nem értem hogy miért mindenki lábgombával jön, ennyire nem törődtök a lábatokkal? Elég szégyen, hogyha nektek van.

Én lábfetisiszta vagyok igen, azért tettem fel itt a kérdést.

2009. dec. 4. 22:12
 12/17 anonim ***** válasza:

nah,most kiváncsiságbol megprobáltam bekapni...

fel se tudom emelni a számig a lábam,pedig nem vagyok dagi:D

2009. dec. 5. 10:27
 13/17 Tutujka ***** válasza:

Hogy lábgombával jön itt egy két ember, az nyilván azért van, mert volt már gombája, mint ahogy nekem is és tudom milyen az.

Bocs, de nincs gusztusom azok után az ujjaimat szopogatni.

Még ha egészséges is a lábam.

2009. dec. 5. 12:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Oszt társam órán kapta be a lábujját XXD majd megkérdezem tőle milyen érzés
2009. dec. 6. 00:55
 15/17 anonim ***** válasza:
KiskorombanXD Kisbaba koromban állandóan levettem a zoknit és a nagylábujjamat szopogattam. Ma már azért nem veszem a számba, 21 éves vagyok:D A barátnőm lábfétises, Ő már volt, hogy a szájába akarta venni, de mondtam neki, hogy nekem az kínos lenne és inkább ne. Nincs gombám és sosem büdös a lábam, de hogy néznénk már ki, hogy a lábujjamat cumizza?XD Üdv: Gyuszi
2010. febr. 7. 19:04
 16/17 A kérdező kommentje:
Izgató lenne ha velem tennék, pedig fiú vagyok :)
2010. febr. 13. 00:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia. Utolsó vagyok: Én azért sem engedem, mert baromi csikis vagyok:D Nem tudom, hogy engem izgatna-e, mert ugye még nem engedtem neki és nem tudom, hogy milyen érzés. Üdv.
2010. febr. 13. 10:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!