Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki bekapta már a lábujjait kíváncsiságból, hogy milyen őket bent érezni a szájban?
Figyelt kérdés
Nem a lábfetisisztákra gondolok.. bár az is érdekelne, hogy egy, a másik nemhez vonzódó lábfet. bekapja-e a sajátját2009. dec. 4. 20:14
1/17 anonim válasza:
Persze, csak aztán megtanultam járni és azóta nem kívánom :)))
2/17 anonim válasza:
igen, kiskoromba, hülyeségből :D
14/L
3/17 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves lehettem, de arra emlékszem, hogy a lábujjamat is szopiztam kicsi koromban...
Ma már kizárt dolog, hogy a számba vegyem a lábam ujját, sőt biztos behánynék még a gondolatra is, hogy valakinek a gombás körmeit szopogassam!... :-P
Szerencsére, eddig még soha nem volt ilyen perverz partnerem!
4/17 Tutujka válasza:
Na ha lesz itt olyan, aki azt írja, hogy bekapta és mellette még irdatlan körömgombája is van, elhányom magam.
5/17 Tutujka válasza:
A felettem lévővel pedig még csak össze sem beszéltem!
:)))))))))))))))))))
7/17 anonim válasza:
Ha szexualitás témakörben tetted föl, akkor mégis csak a lábfetisisztákra gondoltál, nem ? :D
8/17 anonim válasza:
Szerintem te egyszerűen hülye vagy! Ilyen egyszerű.
9/17 anonim válasza:
szerintem ezt a babák... stb témához kellett volna írnod:D
10/17 anonim válasza:
Én csak a bal lába tudom elérni szájjal, a jobbnak kellene még 10 cm, de régebben lerágtam róla a körmöt...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!