Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért majdnem mindenki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért majdnem mindenki a szerelem sex kategóriát nézegeti?

Figyelt kérdés
ez nem igazság
2009. dec. 4. 09:03
 1/10 anonim ***** válasza:

ezt meg honnan veszed?

Én nagyon sok kategóriát nézegetek

2009. dec. 4. 09:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen mert ennyi hülyét kérdezni,csak itt lehet:-)
2009. dec. 4. 09:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólást pipálom! én is ezért vagyok itt:)
2009. dec. 4. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
2009. dec. 4. 10:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is szoktam más kategóriákat is nézni,viszont az aláírom,hogy itt vannak a legjobb,legviccesebb és sokszor legidiótább kérdések :))
2009. dec. 4. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Mellesleg manapság felkapott téma,szinte minden a szexről szól..és a fiatalok egyre hamarabb kezdenek szexuális életet élni, megfelelő ismeretek nélkül..ezért jönnek a hülye kérdések, amiket már említettetek.
2009. dec. 4. 11:08
 7/10 anonim ***** válasza:
itt lehet a legjobbakat röhögni
2009. dec. 4. 11:20
 8/10 anonim válasza:
Ahogy az előbb leírták, mert itt vannak a legizgalmasabb, legpikánsabb témák, meg a legnagyobb baromságok. :)
2009. dec. 4. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Valahogy nem izgulok a háztartásra, meg a gyerek témára, meg az egyebekre. Pedig egy kérdésnél megkaptam, hogy ilyeneken kéne játatnom az agyam 35 évesen. Itt viszont akkorákat lehet vidulni, sőt tanulni is néha, hogy ez mindenképp a tuti. Szerinted mi lenne az igazság? Hol kéne több embernek nézelődni?
2009. dec. 4. 15:45
 10/10 A kérdező kommentje:
csak magamból indulok ki.Nem igazságos más kategóriákkal szemben.
2009. dec. 5. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!