Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elmenni szex közben. A barátom csak úgy tud eljuttatni a csúcsra ha kinyal, de amikor mozog bennem, egyszerűen nem érzek semmit és ez idegesít. Miért nincs orgazmusom?
Ha rágörcsöltök a témára, akkor nem fogsz tudni elmenni. Folyton azon jár majd az eszed, hogy elmenj és nem tudsz majd ellazulni. Már bocs, de a barátod egy érzéketlen tuskó.....ahelyett, hogy segítene neked csak jobban lelomboz Téged.
Azt mondjuk jó lenne tudni, hogy mióta éltek nemi életet, Ő volt-e az első Neked és hogy hány évesek vagytok? Ha csak pár hónapja csináljátok, akkor természetes, hogy gyakorolni kell, de ugyanez a helyzet akkor is ha fiatal vagy....
Szerintem az is sokat segítene, ha mondjuk nem szexelnétek kb. egy hétig....de mnondjuk nem is ez a lényeg, hanem, hogy "kiéhezz" és majd nagyon akard. :)
Sok sikert!
Tudod, itt látszik az igazi érettség. Nem tudom ugyan hány éves vagy. De először is, a szex nem attól lesz szép és jó, (és élvezetes, márha valaki "látja" az igazi lényeget) hogy elmész vagy sem. Teljesen mástól lesz jó! Ha ettől jó, az már baj.
Másodszor, "ez a mindenkinek sikerül csak nekem nem" dolog szintén arra vall, hogy nem érzed az igazi lényeget! Szerinted véletlen az a 75%? Akkor rajta, ismerkedj meg több nővel, és máris kiderül, hogy nem mindenki képes hüvelyi orgazmusra!
De állítólag tényleg lehet fokozni az esélyét, hogy összejöjjön, ugye a hüvelytorna. Ha azt is próbáltad, akkor szerintem márcsak az kéne az egészhez, hogy végre ne gondolj rá! Csak élvezd a szexet! És egyszercsak majd megtörténik!
A válaszomat nem kioktatásnak szánom, csupán a véleményem és a látásmódom. Sok sikert!
Szia,
sajnos nekem is ilyen problémám volt, és nekem is azt vágta a fejemhez a barátom, hogy "biztos bennem van a hiba, mert ő mindent tökéletesen csinált"-szerintem ez tök lehangoló.
Nekem az segített, hogy szakítottunk, egyszerűen nem volt képes változni ezen a téren.
Igazság szerint nem tudok mivel segíteni, csak gondoltam leírom, hogy nem vagy egyedül ezzel a "problémával".
Remélem a ti kapcsolatotok jobban alakul!
:) nekem is sokkal könnyebb ha nem hüvelyben izgat a párom
de ez sosem zavart SŐŐŐŐT:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!