Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történt ez? Miért vérezhettem ennyire mikor semmi abszurd dolog nem történt? .
Igencsak lehangoló hogy a szüzességed elveszteni meg ujjaztatni megad volt eszed de még sosem látott nőgyógyász és mikor épp megosztod a pórnéppel egy olyan problémád, ami akár a későbbi utódaid életébe kerülhet.
Gondolom a kotont csak lufizni használjátok és nem csodálnám ha kiderülne hogy egy vadásztőrt dugattál volna a p.csádba mert azt mondta valaki hogy a kés látványa felizgatja.
Ha nem sebesülés, menj el a dokihoz! Ha sebesülés akkor is menj dokihoz! Próbálj meg úgy gondolkozni mint egy 12-13 éves még akkor is ha 14 vagy mert eddig inkább csak 10nek tűntél pfff Az anyukád meg nem hiszem hogy az ellenséged. Szólj neki de részleteket ne mesélj csak kísérjen el a nőgyógyászhoz.
a pici kislány elég nagykislánynak érzi magát hogy szexuális életet éljen... ha szexuális életet él valaki, akkor nőgyógyászhoz is kell járnia!!!
ez nem: akarom nem akarom kérdése
a "nagy mennyiségü vér" elég komolynak hangzik a felsértéshez szerintem...
ki tudja... lehet vetélésed volt (:D)
20:33 te mi a fenét képzelsz magadról? mi közöd van neked az édesanyámról? egy szó sem esett arról hogy ő milyen anya ( mert igenis jó..)
20:39 mit osztod itt nekem az észt előbb olvasd el talán a kérdést nem maszturbáció közben történt a dolog szóval nem ujjazgattam magam... és most ha feltennék egy olyan kérdést hogy az első nemi aktusuk után kik hova rohantak szerintem elég kevesen mondanák hogy az első útjuk a nőgyógyászhoz vezetett... mellesleg én nem te vagyok hogy kést tőrt és mást "dugassak fel magamnak" te is mit képzelsz?-.- tudtommal azért van ez az oldal hogy a problémáim megosszam a "pórnéppel".
A többi válaszolónak köszönöm a válaszokat és azóta már voltam nőgyógyásznál a szűzhártyám visszanőtt és emiatt véreztem. A vér mennyiségére nem kaptam magyarázatot elvileg normális volt...
még egyszer köszönöm mindenkinek a tanácsokat:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!