Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történt ez? Miért vérezhettem ennyire mikor semmi
abszurd dolog nem történt? .
Szerintem holnap azonnal menj orvoshoz. Lehet hogy semmi komoly csak valahogy felsértett, de azért ez már elég komolyan hangzik. Az a biztos ha holnap az első utad a nőgyógyászodhoz vezet
2009. dec. 3. 19:27
2/16 A kérdező kommentje:
igen erre én is gondoltam csak az a gond hogy kiskorú vagyok pontosabban 14 éves. Így nőgyógyászom nincs.. anyumnak elég fura lenne elmondani mivel ő nem tudja. Én úgy gondolom hogy a szexualitás a magánügyem teljes mértékben és mielőtt mondanátok hogy fiatal vagyok és egyebek.. tudom de mégsem érzem magam tudatlannak és éretlennek kérlek ne kezdjetek el osztani, hanem segítsetek.
Biztos egy vadbarom az ember és összevissza kaszabolt a körmével.
2009. dec. 3. 19:38
Ha már nem vérzik akkor nem kell orvos. Csak ne hagyd annak a vadbaromnak hogy csinálja és amég be nem gyógyul addig ne is sértsétek fel mert ujra vérezni fog. Ha mégis el kell menned orvoshoz akkor nemhiszem hogy kell ahoz szülő.
De valahogy kamuszagot érzek.
2009. dec. 3. 19:41
Nem is akarlak osztani. Bár én nem tudom, de kiskorú nem mehet el egyedül nőgyógyászhoz? És nem felelne meg anyukád helyett, egy nagynéni esetleg? Vagy csak szülő? És esetleg barátod anyukája?
2009. dec. 3. 19:41
Amúgy most ne is egy magán nőgyógyászt akarj, hanem irány a legközelebbi kórház nőgyógyászati osztálya. Nézd meg a kórház weblapján mettől meddig van rendelés. Ami legyen nálad az a személyid és a TB kártyád, ha jól emlékszem lakcím kártya nem kell, de nem árt ha nálad van
2009. dec. 3. 19:43
7/16 A kérdező kommentje:
nem kamu ha az lenne mi a francért ülnék itt és olvasnám a válaszaitok?-.-' nagynénémmel se és senki mással nem szeretnék elmenni nőgyógyászhoz és nem állt szándékomban magándokihoz menni:) de ezt majd még meglátjuk... vérezni már nem vérzik, de fájni fáj...
Szerintem meg igenis menj el orvoshoz annak ellenére hogy nem vérzel már. Nem lehet tudni miért véreztél, jobb ennek utána járni, nehogy valami bajod legyen, nem feltétlenül most hanem később.
2009. dec. 3. 19:59
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:) a dokit majd még meglátom hogy lesz:) Várom a további válaszokat:D
Mennyi az a sok vér? Kb. És meddig vérzett?
Egyébként valószínű, hogy "csak" sikeresen felsértett, de nagyon felelőtlen lenne tőlünk innen megítélni a dolgot.
Még egy ötlet: Nincs egy barátnőd, akár idősebb, vagy barátnő, barát testvére, akinek viszont már van nőgyógyásza? Elmehetnél vele az Ő nőgyógyászához... Biztos vagyok benne, hogy ha elmondod a problémád, legalább megmondja mi lehet a baj, és az már jó irányadó (szerintem meg is vizsgál, de elképzelhető, hogy nem hajlandó amíg nem jelentkezel be hozzá). Mindenesetre segíthet, megtudhatod mennyire komoly.
Komolyan nem tudhatjuk innen, de ha 14 évesen érett vagy ahhoz hogy csinál (és nem ítéllek el) akkor ahhoz is legyél érett, hogy felelős legyél önmagadért és a tetteidért. Az ilyesmi nem játék, és nem ciki vagy nem ciki kérdése, ez komoly dolog. És ezt fel kell tudnod mérni.
2009. dec. 3. 20:30