Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen zökkenő mentes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen zökkenő mentes az együttlét? Segítséget várok, nem lehülyézést.

Figyelt kérdés
Van egy fiú,már 3 éve ismerem. 2 és fél éve lefeküdtünk,egy éjszakás "kaland" volt. Talán annál több,mind kettőnk részéről de még sem akartunk túl komolyat. Vonzódtunk egymáshoz,még most is vonzódunk. Azóta is jó a viszonyunk,sokat találkozunk. Pár hete úgymond randizgatunk. Valószínű megint eljutunk a testiségig. Lehet van aki ezt elítéli,de én úgy gondolom,hogy megbízunk egymásban,ismerjük egymást.. De van egy bökkenő.:S Először sem ment akadálytalanul,elég vastag a pénisze és nehezen hatolt be,pedig már nem voltam szűz. Félek,hogy stresszes leszek pont ez miatt és nem tudok majd kellően ellazulni és nem fog sikerülni,pedig én olyan éjszakát szeretnék amit sosem felejtünk el. Mindenféle síkosító és egyéb nélkül. Kérlek segítsetek,hogyan tudnék nem idegeskedni és ez által ellazult lenni.
2009. dec. 3. 14:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az utolsót köszöönöm szépen,előtte lévőt nem tudom mire vélni.:/
2009. dec. 8. 13:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Hm, gondold át. Ugyanazt írtam, mint a többiek, csak számszerűen. Hidd el, ha karvastagságú lenne, akkor is közel 100%-ban a gondolataid és érzelmeid döntenének, hogy fáj vagy mi van. Nyilván ha cimbora nem törődik veled, akkor az ő sara.
2009. dec. 8. 13:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Áhh így már értem!:) Mikor régen együtt voltunk is foglalkozott velem,ez most sem lenne másként,nem tudom mi lehetett a gond,de biztos nem az,hogy nem kívántam vagy nem foglalkozott kellőképpen velem. :/
2009. dec. 8. 19:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Én voltam már hasonló helyzetben, amikor gumival csináltuk kevésbé volt rossz a behatolás, de még úgy is fájt egy kicsit, és ezt nem az agyam befolyásolja, egyszerűen szűk a hüvely, nem arról van szó, hogy nem lehet bedugni, de az első 1-2 perc nem a legkellemesebb, amúgy a szülés is fájdalmas, nem kicsit!!

20L

2009. dec. 8. 23:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Szülni azt nem aakarok:DD
2009. dec. 10. 19:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!