Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen zökkenő mentes az együttlét? Segítséget várok, nem lehülyézést.
Figyelt kérdés
Van egy fiú,már 3 éve ismerem. 2 és fél éve lefeküdtünk,egy éjszakás "kaland" volt. Talán annál több,mind kettőnk részéről de még sem akartunk túl komolyat. Vonzódtunk egymáshoz,még most is vonzódunk. Azóta is jó a viszonyunk,sokat találkozunk. Pár hete úgymond randizgatunk. Valószínű megint eljutunk a testiségig. Lehet van aki ezt elítéli,de én úgy gondolom,hogy megbízunk egymásban,ismerjük egymást.. De van egy bökkenő.:S Először sem ment akadálytalanul,elég vastag a pénisze és nehezen hatolt be,pedig már nem voltam szűz. Félek,hogy stresszes leszek pont ez miatt és nem tudok majd kellően ellazulni és nem fog sikerülni,pedig én olyan éjszakát szeretnék amit sosem felejtünk el. Mindenféle síkosító és egyéb nélkül. Kérlek segítsetek,hogyan tudnék nem idegeskedni és ez által ellazult lenni.2009. dec. 3. 14:47
1/15 anonim válasza:
óvszer? azt nem kell síkosítani...
ráadásul,ha megvárod,hogy tényleg magadtól benedvesedj-amit esetleg kézzel ő is segíthet-akkor elég laza lesz a hüvelyed a szeretkezéshez. missz. pózban csináljátok,nagy terpesszel,legalábbis az elején. legyen minden szuper!!!
2/15 anonim válasza:
Egyél, igyál valami "tudatmodósító"-t
3/15 anonim válasza:
Sok előjáték.
Az elején picit fájni fog ígyis-úgyis de utána "megszokod".
4/15 anonim válasza:
A megoldás egyszerűbb mint gondolnád, kérd meg, hogy először orálisan elégítsen ki. Aztán javasol, hogy egymás intim testrészeit kenjétek be síkosítóval meglátod milyen egyszerű és nagyszerű lessz!!%
5/15 A kérdező kommentje:
Az óvszer az egyértelmű.:) Anélkül nem feküdnék le vele,a védekezés fontos. A hasznos válaszokat köszönöm,de még egyszer mondom én ezt a kérdést komolyan tettem fel. Tehát nem kell több olyan,hogy vegyek be valami tudat módosítót meg stb. Egyszerűen csak attól félek,hogy az izgalom (idegesség) miatt nem tudok majd ellazulni és nem jön össze. Nagyon szeretném ,hogy kellemes szeretkezés legyen,fontos nekem ez a fiú.
2009. dec. 3. 15:21
6/15 anonim válasza:
Igyál egy kis bort, vagy pezsgőt előtte. A romantikus estébe belefér. Nem fogsz stresszelni... Az orális bevezetős tanáccsal együtt minden adott egy jó estéhez ;)
Majd számolj be!
7/15 anonim válasza:
"Egyél, igyál valami "tudatmodósító"-t"
Nem drogra, hanem egy kis pezsgőre, borra vagy hasonlóra gondoltam
Engem az mindig ellazít
8/15 A kérdező kommentje:
Úú akkor bocsi a bunkózásért,félre értettem.:S Sajnálom,így már más és köszönöm szépen!:) Erre nem is gondoltam,nagyon jó ötlet.:)
2009. dec. 3. 19:56
9/15 anonim válasza:
Gondolj egy újszülött körméreteire. Ha negyede alatt van cimbi, akkor nem miatta fáj :)
10/15 anonim válasza:
szerintem ne parázz az idegesség félés csak rossz együtlétet tud okozni. igyál egy kis alkohol amitől elmúlik a szorongásod és felold. fontos hogy ő is türelmes legyen, lehet azért nem volt az ez elötti is olyan akadálymentes mert lehet túl gyorsan akart bejutni.legyél te felüll elöbbés utána lehet megfordúlni. mindenképp olyan helyzetet válassz amiben könnyű a behatolás.és no para be kell mennie ha kellően fel vagy rá készítve.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!