Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar a párom volt szexuális élete. Mit tegyek?
néha engem meg az zavar, h. elképzelem ahogyan más nőbe teszi bele(annyira h. van h. sírok is) és persze, tudom felesleges aggódnom, hisz az elmúlt két évben igazán bizonyította, h.szeret!!!
köszönöm h. van nekem!!
de azért mindekiben motoszkál szerintem a gonodolat, és őt is idegesíti, mikor arra gondolt, h. nekem meg benyúlnak a bugyimba...(nah szerintem ez teljesen természetes...)
13:13
Ez egy szerelmi kapcsolatban nem fontos. gyorsan lehet tanulni:)
Tudtam hogy nő vagy. Már a lérdésből.
Hülyeség amin bajlódsz. Érdekes eddig nem zavart? Mikor összejöttél vele akkor nem tudtad ezt? Szerintem neked valami más bajod van.
Ne dolgozz rajta, ez hülye agyturkász szöveg!
Határozd el MOST, hogy ettől a perctől NEM GONDOLOK HÜLYESÉGEKRE, és tartsd magad hozzá!
Mert ha nem, akkor egy akkora kisebbségi érzést dumálsz magadba, hogy ráméssz!
Legyél büszke arra, hogy a társad téged választott, tehát legyőzted az előzőket!
Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt!
Na, fel a fejjel, és jöhet az elhatározás!
Most!!!!
Én szerintem nem féltékenyvagyok rá, csak imádom hallgatni, a sztorikat, és az szokott bántani, hogy ő nem emlékszik egy csomó mindenre, amire kíváncsi vagyok, mondjuk, hogy hogy érezte magát, hol volt, ki volt pontosan és miért.
Biztos nekem is van valami bajom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!