Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon zavar a párom volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar a párom volt szexuális élete. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem ő az első és valamiért nagyon féltékeny vagyok az eddigi nőire és hogy ilyen tapasztalt...persze jobb mintha bénáznánk, de így sokszor arra tudok gondolni,hogy mással jött rá minderre :(
2009. dec. 3. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez velem is így van.:S Imádom minden porcikáját, de annyira bánt, hogy neki nem én vagyok az első:S persze tudom, hogy csak engem szeret de mégis bennem van ez az érzés.
2009. dec. 3. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:

néha engem meg az zavar, h. elképzelem ahogyan más nőbe teszi bele(annyira h. van h. sírok is) és persze, tudom felesleges aggódnom, hisz az elmúlt két évben igazán bizonyította, h.szeret!!!

köszönöm h. van nekem!!

de azért mindekiben motoszkál szerintem a gonodolat, és őt is idegesíti, mikor arra gondolt, h. nekem meg benyúlnak a bugyimba...(nah szerintem ez teljesen természetes...)

2009. dec. 3. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. Olyan férfi a jó, aki hasonló múlttal rendelkezik, mint mi nők. ez olyan jó érzés.
2009. dec. 3. 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Ez egy luxusprobléma. Ha te lennél az első nála, akkor azon panaszkodnál, hogy "tapasztalatlan".
2009. dec. 3. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:

13:13

Ez egy szerelmi kapcsolatban nem fontos. gyorsan lehet tanulni:)

2009. dec. 3. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
38%

Tudtam hogy nő vagy. Már a lérdésből.

Hülyeség amin bajlódsz. Érdekes eddig nem zavart? Mikor összejöttél vele akkor nem tudtad ezt? Szerintem neked valami más bajod van.

2009. dec. 3. 14:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Önbizalomhiány,tudom. Dolgozom rajta,de nem egyszerű.
2009. dec. 3. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne dolgozz rajta, ez hülye agyturkász szöveg!

Határozd el MOST, hogy ettől a perctől NEM GONDOLOK HÜLYESÉGEKRE, és tartsd magad hozzá!

Mert ha nem, akkor egy akkora kisebbségi érzést dumálsz magadba, hogy ráméssz!

Legyél büszke arra, hogy a társad téged választott, tehát legyőzted az előzőket!

Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt!

Na, fel a fejjel, és jöhet az elhatározás!

Most!!!!

2009. dec. 3. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Én szerintem nem féltékenyvagyok rá, csak imádom hallgatni, a sztorikat, és az szokott bántani, hogy ő nem emlékszik egy csomó mindenre, amire kíváncsi vagyok, mondjuk, hogy hogy érezte magát, hol volt, ki volt pontosan és miért.

Biztos nekem is van valami bajom! :D

2009. dec. 3. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem is a párom volt az első,már több mint fél éve vagyunk együtt,és ha néha belegondolok hogy ő előttem hány másikkal feküdt le ...olyan rossz érzés.
2009. dec. 3. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!