Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne szegyeljem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne szegyeljem a parom elott a melleim?

Figyelt kérdés
Helo!Kicsik a melleim es szegyenlem oket a parom elott!Meg csak egyszer latta de nincs veluk semmi baja,de en megis szegyenlem:S Nem tudom mit kene tennem,mar honapok ota nem latta a melleim mert annyira szegyenlem:d Mit tegyek?
2008. júl. 17. 15:00
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
18%
szilikon csodákra képes
2008. júl. 17. 18:32
 22/28 A kérdező kommentje:
15 eves vagyok!Voltam a baratomnal ma es nem tudtam neki engedni:((Ellazultam,mindent megtettem de nem sikerult.O nagyon turelmes volt de a vegen mar szomoru volt:((Mit tegyek??
2008. júl. 17. 20:21
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy fog-e segíteni, ha leírom az én példámat, de hátha. Szóval én is mindig szégyeltem a melleimet, mert az gondoltam, hogy nagyon csúnyák, nem kicsik ugyan, inkább olyan közepes méret, de akkor is utáltam, ahogy kinéznek.. Pedig a visszajelzés nem ilyen volt, de én akkor is meg voltam győződve róla, h borzalmasan néznek ki. Aztán a mostani barátom addig mondogatta, hogy milyen gyönyörűek, hogy most már nem is tudom elképzelni, hogyan szégyelhettem eddig.. Szóval szerintem csak te képzeled, hogy mennyire kicsik, lehet, hogy neki pont a te melleid lesznek a tökéletesek, csak ahhoz előbb látnia kell:):)
2008. júl. 17. 20:57
 24/28 anonim ***** válasza:
Akkor még fiatal vagy, nyugi még fognak nőni a melleid, a problémádra meg azt javaslom hogy egyszer próbálj úgy elkezdeni egy szeretkezést, hogy egyedül a szobában teljesen levetkőzöl, hanyattfekszel az ágyadon, becsukod a szemed és a barátod ezután kezd el foglalkozni veled. Előtte mondd meg neki hogy a melleiddel sokat foglalkozzon, és bevethet hozzá extra cuccokat is, pl jégkocka fagyi, méz csoki, stb, a lényeg hogy a végére úgy érezd hogy szétpattannak a mellbimbóid, és bizsergést érzel, mert a mell függetlenül a méretétől akár orgazmust is tud okozni, és hagyd a barátodat, hadd vetkőztessen ő le. Ezt a komplexust meg hamar gyűrd le mert komoly zavarokhoz vezethet!
2008. júl. 18. 14:28
 25/28 anonim válasza:
Szia, én pont ebben a cipőben járok amiben te! Csak nekem a barátnőm nagyon szégyenlős és ő sem szereti mutogálni a melleit, meg semmijét sem. De mióta megmondtam neki, h az ő mellei a legszebbek a világon és, h amúgy is szeretném ha nem volnának ilyen szép cicijei (de tényleg szépek) azóta már nem szégyenkezik előttem annyira...
2008. júl. 18. 19:00
 26/28 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek!Megteszek mindent!
2008. júl. 18. 19:08
 27/28 anonim ***** válasza:

Apránként meg fogsz barátkozni azzal a tudattal, hogy a párod ilyennek szeret. Én eleinte szégyelltem a girnyó felsőtestemet, a munkám nem teszi lehetővé, hogy még konditerembe is eljárjak.. De rájöttem, hogy így is szeret, neki így vagyok jó, azután meg már minek szégyelljem... Barátkozz meg ezzel a tudattal...

Vagy apránként vetkőzz :)

2008. júl. 18. 21:39
 28/28 anonim ***** válasza:
keresd meg kapusi fannit ! hajdúböszörmény polgári utca
2009. márc. 14. 22:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!