Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne szegyeljem a parom elott a melleim?
Elöször csak melltartora vetközz le,ne menjetek tovább,aztán szépen lassan azt is leveheti sötétben,utána világosban is menni fog.Tudom nekem is nagy problémám volt a szégyenlösség én is a mellemet szégyelltem,de rájöttem hogy szeret ugy ahogy vagyok!
2008. júl. 17. 15:04
Figyelj, szerintem ő elfogad téged, úgy ahogy vagy, nem értem miért szégyenkezel. Most őszintén, az jobb lenne, ha lógna?
Inkábblegyen kicsi, szerintem. Mellesleg engem se az érdekelne, ha a párom farka kicsi lenne, mert nem a méretei miatt szeretem.
Fogadd el úgy magad, ahogy vagy, annál rosszabb nincsen egy pasi számára, ha egy lány takargatja magát a semmiért.
2008. júl. 17. 15:04
Nálam detto ugyanez volt. Nekem a félhomály segített. :)
2008. júl. 17. 15:05
4/28 A kérdező kommentje:
jaj koszonom szepen mindenkinek a valaszokat!Tudom hogy elfogad ilyennek amilyen vagyok,de megis szegyellem:(( Este nem tudunk talalkozni az a baj ,csak vilagosba es akkor latja.Jobb lenne este tudom,de nem tudjuk megoldani.Varom a tovabbi tanacsokat!Remelem megoldodik a problema mert mar szeretnem hogy lassa,nem erolteti de tudom hogy zavarja!Kerlek segitsetek!:((
en imadom a parom melleit, bar o is szegyeli egy kicsit oket, szerinte kicsiek. en viszont nagyon szeretem :D pont belefernek a tenyerembe :)
uuuuuuu, nagyon jo erzes finoman megfogdosni meg nyalogatni, meg szerencse, hogy neki is tetszik az ugykodesem :D. nem cserelnem el semmire.
amugy meg, ha masmilyen volna azt is pont ennyire szeretnem, mert magat a csajt szeretem s ezzel minden reszet.
2008. júl. 17. 15:17
Ne szégyelld, nem mindenkinek a nagy mellek tetszenek. Gondolj arra hogy nem egy bögyös csajjal van, hanem veled, úgyhogy valószínűleg nem az a legfontosabb neki hogy mekkora:)
2008. júl. 17. 15:19
7/28 A kérdező kommentje:
jaj de jo volt hogy pasi is valaszolt!Milyen jo lenne ha minden pasi ilyen lenne mint te vagy... A baratnod buszke lehet rad!Koszi talan igy mar enm fogok szegyenkezni:) De azert varom a tovabbi valaszokat:)
8/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek hogy valaszolt!Varom tovabbi valaszaitok!:*
Ha elfogad, akkor nincs okod szégyenkezni. :)
2008. júl. 17. 15:22
10/28 A kérdező kommentje:
Teljes mertekben elfogad csak az a legrosszabb hogy igy is szegyenkezem pedig tudom hogy nincs ra okom:(( Varom valaszaitok!Koszi mindenkinek aki valaszolt!