Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak anyával?
Anyu megtalálta a vibrátoromat, kiabált meg kérdezgette, hogy "minek ez?" stb. Úgy csinál mintha iszonyú nagy bűnt követnék el ezzel, de szerintem csak ciki volt neki. Én csak nevettem az egészen, de mégis mit mondjak neki erről? mert tuti, hogy még egyszer felfog jönni közöttünk ez a dolog..
hülyék kíméljenek.
Basszus, ez a Te döntésed. Minek szól bele? Már 1 éve jogodban áll elköltözni jövőre meg már nagykorú vagy. :S
És mondjuk tényleg jobb választás, mint egy focicsapat. :D
Ha még nem voltál tartósan férfival -tehát nem tudod milyen az igazi-, később a vibrátorhoz fogsz mérni, és kérdem én: melyik pasi tudja felvenni a versenyt egy vibrátorral? Nem fogod élvezni a szexet igazi emberrel.
Ezért lehet pl. kiakadva.
A másik ok, hogy az ő "ártatlan, szeretett, kicsi kis leánykája" képet hirtelen összetörted benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!