Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyával?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak anyával?

Figyelt kérdés

Anyu megtalálta a vibrátoromat, kiabált meg kérdezgette, hogy "minek ez?" stb. Úgy csinál mintha iszonyú nagy bűnt követnék el ezzel, de szerintem csak ciki volt neki. Én csak nevettem az egészen, de mégis mit mondjak neki erről? mert tuti, hogy még egyszer felfog jönni közöttünk ez a dolog..

hülyék kíméljenek.

2009. dec. 2. 21:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Ilyenkor mindig igazat kell adni neki , én mindig azt csinálom anyummal valamin kiakad igen igen persze oké, hagy higyje h igaza van és megnyugszik.
2009. dec. 2. 21:15
 2/13 anonim ***** válasza:
szerintem nemfogja felhozni nagyon...tujda ő magátol is hogy minek az, nemtudom hány éves vagy de ez egy természetes dolog.
2009. dec. 2. 21:17
 3/13 A kérdező kommentje:
17éves vagyok.. :)köszi a gyors válaszokat.
2009. dec. 2. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb ráhagyni, szerintem is
2009. dec. 2. 21:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon nem akar békén hagyni akkor mond h inkább ez mint h minden második pasival összefeküdj.
2009. dec. 2. 21:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, ez a Te döntésed. Minek szól bele? Már 1 éve jogodban áll elköltözni jövőre meg már nagykorú vagy. :S

És mondjuk tényleg jobb választás, mint egy focicsapat. :D

2009. dec. 2. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
én anyád helyébe kiröhögtelek volna :D
2009. dec. 3. 01:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha még nem voltál tartósan férfival -tehát nem tudod milyen az igazi-, később a vibrátorhoz fogsz mérni, és kérdem én: melyik pasi tudja felvenni a versenyt egy vibrátorral? Nem fogod élvezni a szexet igazi emberrel.

Ezért lehet pl. kiakadva.

A másik ok, hogy az ő "ártatlan, szeretett, kicsi kis leánykája" képet hirtelen összetörted benne.

2009. dec. 3. 01:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Mond neki azt, hogy biztos lehet benne, míg csak ezzel játszol nem esel teherbe!
2009. dec. 3. 04:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Mondd neki h próbálja ki.
2009. dec. 3. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!